2777
2789
عنوان

پیش دبستانی ۱

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 106 پست
عزیزم پیش دبستانی ۱ که اجباری نیست بعد هم پیش ۱ مهدکودک هست که خودشون نیرو برای شستشو و دستشویی بردن ...

من فکر کردم اجباریه چون میبینم هیچ جوره آمادگی نداره واس امسال

خواهرزادم ۹۷.۸.۸ هست

♥️ALLAH♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش 1من که نفرستادم .اجباری نیست..چون میدونستم نمیتونه ازپس خودش بربیاد..امسال پیش 2بایدبره.من همه استرسم سر دستشویی رفتنش.چون نمیتونه باشلواربشینه..وگرن خودشومیشوره..

دختر من نیمه دوم 95 بود امسال تازه رفت پیش دبستانی  شما چقدر زود میخواید بفرستین!؟؟

شما باید امسال میرفت اول دختر من نیمه اول ۹۵ هست داره اول رو تموم میکنه

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
پسرمن متولد ۹۷  بلد نیست بپره لی لی کنه  از جوب بپره  بلدنیس خودشو بشوره من چی جو ...

عزیزم ایرادی نداره .  دیر بفرستین خب اگه واقعاً  دوست دارین دیرتر بره مشکلی نیست .

ولی خب سعی کنین کم کم  مستقلش کنین . بچه ها خیلی خیلی زرنگن ؛ مطمین باشین خیلی زود رو روال میفتن . پیش دبستانی برای یاد گیری همین چیزهاست دیگه 😉

دختر منم نیمه دوم ۹۶ هست . دسشویی تنها نمیره ولی تو حموم راحته جیش میکنه میشوره اما تو دسشویی دستش ب ...

اشکال نداره بذار بلند بشه برداره

ولی یادش بده قبل از اینکه بشینه و بخواد جیش کنه شلنگ رو برداره بذاره روی شیراب تا اماده باشه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

من دخترم متولد بهار 97هستش امسال می‌ره پیش دبستانی ،اما کامل همه چی رو می‌فهمه ،همیشه میگم این کشیده به طایفه شوهرم چون اینا بچه هاشون بیشتر از سنشون میفهمن ،اما دختر کوچیکم کشیده به خودم ،کلا هنوز خیلی بچس،3سالشه برامون جیک جیک می‌کنه ،سه سالگی بچه اولم با دومی زمین تا آسمون فرق میکنه،

@maya77  

پسرمن متولد ۹۷  بلد نیست بپره لی لی کنه  از جوب بپره  بلدنیس خودشو بشوره من چی جو ...

عزیزم پیش ۲ اجباری نیست میتونی نبریش و خودت تو خونه باهاش رنگها و اشکال و اعداد را کار کنی یاد بگیره.منم بردم پیش ۲ حول و حوش ۵ میلیون خرجم شد دوهفته یه بارم همش مریض بود ماهم مریض میکرد اونجا مربی نمیبرد سرویس بهداشتی.منم بچم ۵ سال و دوماهش بود رفت پیش ۲ .ولی اگه خونه داری و وقتت آزاده و بچت اجتماعیه نهایت  روزی دوساعت ببر و بیارش نزار بیشتر بمونه.من بچم  از ۷ میرفت تا ۲ بمیرم براش چقد استرس داشت و هنوزم عادت نکرده

اللهم عجل لولیک الفرج 

اونقدری که شما استرس دارید اون بچه استرس نداره

جلوش اصلا هیچی نگید که نگران بشه فقط تشویقش کنید 

از الان شروع کنید از شیشه و پستونک دورش کنید 

نگران دستشویی کردن بچه ها هم نباشید اونجا حواسشون هست عادیه

در عرض چند روزی که مهد بره میبینی چقدر بزرگ شده و شما الکی ترسیدی

خب باهاش تمرین کن از الان .پی پی رو نشونش بده خودش بشوره .بازی و پریدن هم نگران نباش پسرا تو خونشونه ...

اخه خیلی کثیف کاری میشه خودشون بشورن .بچه منکه کلا ریزه میزه اس دستش بزور برسه اون پشت 😐😂😂