2777
2789
عنوان

پیش دبستانی ۱

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 106 پست
منم شدیدا .بچم پی پی میکنه من میشورم خودش که بلد نیست،خیلی موقعها حرفاشو فقط من و پدرش متوجه میشیم . ...

خب پیش یک اجباری نیست دو بفرست

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
میدونی من مشکلم اینه نمیدونم بقیه هم اینجورین یا نه پسر من معذرت بشینه جیش کنه کلا تر میرنه به همه ج ...

هر بچه ی جوریه نگران نباش اینقدر مربیا خوبن کمک مربیا همه را یادش میدن کمکش میکنن مشاور هست فقط یادش بده بتونه با بقیه دوست بشه و در برابر خاسته های بد بقیه ایستادگی کنه مثلا بگو نباید خوراکیات ازت بگیرن یا زور بگن بهت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بیان جواب بدن ما سر در گم شدیم واس مام متولد ۹۷.۸.۸ هست

پسر منم متولد شهریور ۹۷ هست از مهرماه ۱۴۰۱ رفت پیش یک

دسشویی رفتنو یاد گرفت خودش به تنهایی میره ولی برای پی پی من میشورمش

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
بچه من باید شلوارشو کلا در بیارم بره دستشویی برای دو  هررچیم میگم شلوارتو نباید در بیاری ول ...

بچه منم همینجور قصری استفاده می‌کنه .باید شلوارش بیرون بیارم ..چاما خودم سرپاش بگیرم نه

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

چرا بد عادتش دادین از اول بهش یاد میدادین شیشه شیرشون تا ۳سالگی ازش بگرفتین و عادتش بدادین بره دستشویی اینا.. دختر منم امسال ۵سالش بود رفت پیش دبستانی از دوسالگی بلد بود بگه دستشویی دارم الان مثل یه ادم بزرگ خودش میره دستشویی و خودشون با دستمال خشک میکنه و میاد دستاش میشوره. 

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

خب مامانش باید تا الان پستونک میگرفت ازش

خودشو شستنو یادش میداد

این چیزا از چهارسالگی یاد بدین خب

پستونک ک وقتش دوسالگیه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

علاقه داشت که بره پیش؟؟  بچه من علاقه نداره اصلا بدش میاد از مهد و پیش و مدرسه

خیلی علاقه داره فقط امروز شدیدا خوابش میومد نرفت همه روزا رفته  کلا از پارسال ذوقش داشت وقتیم رفت محیط دید علاقش بیشتر شد 

دختر منم نیمه دوم ۹۶ هست . دسشویی تنها نمیره ولی تو حموم راحته جیش میکنه میشوره اما تو دسشویی دستش ب شیر اب نمیرسه باید بلند شه شیرو برداره . خیلیم وابسته منه بچه طلاقه و الان استرس اینو دارم ک بذارمش اونجا نکنه خانواده باباش بخوان اذیتش کنن 

پسرمن متولد ۹۷  بلد نیست بپره لی لی کنه  از جوب بپره  بلدنیس خودشو بشوره من چی جو ...

خب باهاش تمرین کن از الان .پی پی رو نشونش بده خودش بشوره .بازی و پریدن هم نگران نباش پسرا تو خونشونه شیطنت 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴