2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

♡ شب قبل خواب و صبح بعد بیدار شدن

خمیر دندون معمولی ایرانی

هفته ای یه بار خمیر دندون زغالی

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

من قبلا ارتدنسی کردم ۳ سال روزی ۴ بار مسواک میزدم بعد از بازکردن ارتودنسی روزی ۲ دفه نگهداشتم بعد از ناهار و قبل خاب 

همیشه هم خمیردندون کولگیت خارجی میخرم هیچوق ایرانیا دندونو خوب تمیز نمیکنن

روزانه سه مرتبه  خمیر دندان سنسو داین اصل

چه شکلی اصلشو از غیر اصل باید تشخیص داد 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️
چه شکلی اصلشو از غیر اصل باید تشخیص داد  

توی مرکز شهر یه داروخونه معتبر هست که اگر بخواین دارو های خارجی یا لوازم بهداشتی و حتی آرایشی خارجی 

براتون میارن 

البته باید سفارش بدین و تا مدتی بعد صبر کنین تا محصول تون آماده بشه و برید بگیرید با براتون بفرستن 

البته اگر محصولات خارجی بخواین باید قیمتش رو با دلار یا یورو احتساب کنین 

من از اونجا خمیر دندان سنسوداین اصل رو سفارش میدم 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
چوب مسواک استفاده کردید؟؟

منم قبلا سه یا چهار بار مسواک معمولی میزدم دو تا از دندونام میناش اسیب دید

الان روزی دو بار چوب مسواک میزنم شبا هم مسواک و خمیر دندون، خیلی راضیم، عاشق مسواک چوبی هستم