2777
2789
عنوان

رنگ موهام چطوره+عکس

277 بازدید | 14 پست

بچه ها این رنگ مو ببینید رو این دودی بزنم چ رنگی میشه؟ 

خودم دوسش ندارم رنگشو بنظرتون خوبه؟ روش مش دودی بزنم البته پر باشه زشت میشه؟؟ 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

https://www.uplooder.net/img/image/80/d61d4abee0c36bfd5664c26b3b5a0cff/IMG-20230418-200057.jpg

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کپی کن

قشنگه رنگ موهای عروسک بچه گیمه خداروشکر حداقل تو لینگ گذاشتی

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
قشنگه رنگ موهای عروسک بچه گیمه خداروشکر حداقل تو لینگ گذاشتی

هرچی میشورم زرد تر میشه بخاطر دکلره بخاطر همین دوسش ندارم دودی بریزم چ رنگی میشه؟؟ 

خوشگله همین...چه رنگی هست؟عسلی دارچینیه انگار

نه دکلره کردم روش بنفش و دودی و بلوند پلاتینه قاطی کردم زدم شماره های 10و11 خوشم نیومد

[QUOTE=286308341]نه دکلره کردم روش بنفش و دودی و بلوند پلاتینه قاطی کردم زدم شماره های 10و11 خوشم نیومد[/QUOTE

والا منکه خودم زیاد سر در نمیارم از رنگا ولی اگه پوستت روشنه دودی بذاری روشنتر میشه و خوشگلتر فکرکنم

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
هرچی میشورم زرد تر میشه بخاطر دکلره بخاطر همین دوسش ندارم دودی بریزم چ رنگی میشه؟؟ 

فک کنم خوش رنگ بشه دودی خودش قشنگه

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
[QUOTE=286308341]نه دکلره کردم روش بنفش و دودی و بلوند پلاتینه قاطی کردم زدم شماره های 10و11 خوشم نی ...

مرسی گلم رو همین پایه دودی خوشگل میشه ؟ 

مرسی گلم رو همین پایه دودی خوشگل میشه ؟ 

باید از ایناکه آرایشگرن بپرسی که کسی هم نیومده برات نظر بده من درست نمیدونم فکرکنم دودی رو بیشتر رو رنگای تیره میذارن تا بازتر بشه وگرنه رو این شاید خیلی مات بشه

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
باید از ایناکه آرایشگرن بپرسی که کسی هم نیومده برات نظر بده من درست نمیدونم فکرکنم دودی رو بیشتر رو ...

بازم ممنون ازنظرتون