2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای😐راز موفقیتت چیه

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

چیکار کردی نترکیدی🤨

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

12 سال اینجایی و کلا10 تا تاپیک داری 

جالبه

ؒ﷽‌جٖؒهٖؒنٖؒمٖؒ خٖؒاٖؒلٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ تٖؒمٖؒاٖؒمٖؒ شٖؒیٖؒاٖؒطٖؒیٖؒنٖؒ اٖؒیٖؒنٖؒجٖؒاٖؒ هٖؒسٖؒتٖؒنٖؒـٖؒבٖٖؒؒ﷽‌(کراشم  رو کره ای جماعت♡⛓️:)

دمت گرم والا جدیدا برا هرچی تاپیک‌بزنی میترکی 

چندروز پیش تاپیک‌زدم‌ک‌روزه دارم و‌ی سوال پرسیدم رفتم بیرون اومدم دیدم ترکیم اصلا دلیلش و‌نفهمیدم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
وای😐راز موفقیتت چیه

شاید این باشه ک ب کاربری دیگ‌داشته باشه 

چون من۴تابیشتر کاربری داشتم ک یکی ترکید یکی دیگه رو‌داشته باشم الان دوتاش مونده فقط😂😂😂

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
شاید این باشه ک ب کاربری دیگ‌داشته باشه  چون من۴تابیشتر کاربری داشتم ک یکی ترکید یکی دیگه رو‌د ...

چه حالی داری 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
چه حالی داری 

چون سوال موال زیاد دارم مجبورم عضو‌باشه 

بخدا ولی هیچوقت ن بحثی کردم ن چیزی نمیفهمم جرا میترکن