2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی امسال😏😡

232 بازدید | 15 پست

انگار فقط دارن خواب تعریف میکنن 

خیلی مسخره شده 

حیف وقتتتتتت

خدایا💚دستمو ول نکن که زمین میخورم💖تو خودت خوب میدونی که آرامشی...

قبلیو یه ثانیه ای ترکوندن 

از بس حق گفت بعضیا فشاری شدن

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی من حس میکنم دیدن دارن پول در میارن دیگه بقیش الکی از خودشون دارن در میارن

اولاش قشنگ و واقعی بود ولی الان نه مگ میشه اینقدر آدم بمیره و زنده شه من ب اون دنیا اعتقاد دارم ولی امسال اینا فقط الکی میگفتن

تاپیکت قفل کن ممنوهخ

کاربر قدیمی.نی نی یار قبل تعلیق هشدار بده.تو هم خوبی ولی جایی که من نباشم😏
من هیچییییی امروز نمیفهمم از حرفای این خانوم

احتمالا فیلم نامه رو درست نخونده بنده خدا 

اسی قفل کن ممنوعه میترکی

«وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه ، تنها به جرعه های فراموشی دلخـوشم ، راسکول نیکوف یه پیرزنو شقه کرد و من با اون تبر فرشته ی الهامو میکشم ! »
خیلی من حس میکنم دیدن دارن پول در میارن دیگه بقیش الکی از خودشون دارن در میارن اولاش قشنگ و واقعی ب ...

واقعا پشیمونم امروز نگا کردم 

انگار خواب دیده داره تعریف میکنه😒

چی گفته بود

گفته های شما با مقداری تغییر

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

عزیزم وقتی باور نداری اعتقاد نداری و برات مثل خوابه چرا نگاه میکنی؟

تو همین برنامه درباره قضاوت ها تهمت ها توهین ها خیلی میگن که عاقبت چه شده البته باز خوددانید

تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز است💚 وطن مادر کی کجا دیده کسی مادرش بفروشه؟اگه فروشنده ای با من بحث نکنحوصله بحث با وطن فروش ندارم گزارش میزنم کاربریت بره هوا.امام صادق عليه‌السلام: اى گروه شيعيان! شما منسوب به ما هستيد؛ پس مايه زينت ما باشيد، و مايه زشتى (بد نامى) ما نباشيد.از صبح ازل تا شام ابد از کودکی ام تا سنگ لحد بی هوی علی هو هو نشود♡
عزیزم وقتی باور نداری اعتقاد نداری و برات مثل خوابه چرا نگاه میکنی؟ تو همین برنامه درباره قضاوت ها ...

من نگفتم باور ندارم

گفتم امسال اینجور شده

پارساا میومدن میگفتن فلان کار بدو کردیم نتیجش فلان چیز یوده 

ولی امسال فقط میان میگن رفتم یه جایی که اینطور بود اونطور بود 

خب که چی؟

خیلی من حس میکنم دیدن دارن پول در میارن دیگه بقیش الکی از خودشون دارن در میارن اولاش قشنگ و واقعی ب ...

اینا کاری کردن من به خدا و قرانم دیگه شک کردم 

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

اینا کاری کردن  من به خدا و قرانم دیگه شک کردم

خدا خیلی خدای خوبیه ازش معجزه دیدم

کارت ب آدم هایی ک خدا قبولشون نداره نباشه

کاربر قدیمی.نی نی یار قبل تعلیق هشدار بده.تو هم خوبی ولی جایی که من نباشم😏
من نگفتم باور ندارم گفتم امسال اینجور شده پارساا میومدن میگفتن فلان کار بدو کردیم نتیجش فلان چیز ی ...

خب عزیزم تجربش این بوده نمیشه که از خودش دراره این فصلم بودن کسایی که گناهی کردن و عذابشم دیدن و گفتن

خب جالب نیس افرادی چیزایی دیدن که ما تا زمان مرگ نمیبینیم 

تجربه هرکسی با دیگری فرق داره 

تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز است💚 وطن مادر کی کجا دیده کسی مادرش بفروشه؟اگه فروشنده ای با من بحث نکنحوصله بحث با وطن فروش ندارم گزارش میزنم کاربریت بره هوا.امام صادق عليه‌السلام: اى گروه شيعيان! شما منسوب به ما هستيد؛ پس مايه زينت ما باشيد، و مايه زشتى (بد نامى) ما نباشيد.از صبح ازل تا شام ابد از کودکی ام تا سنگ لحد بی هوی علی هو هو نشود♡