یه دونه پیاز بزرگ با یه هویج رنده بزرگ بزن دوتا هویجم نگینی ریز خورد کن بریز توقابلمه با کره فلفل سیاه ونمک تفت بده دوتا سینه ام بنداز توش اب بریز بپزه تویه قابلمه دیگه جو کامل رو بزار بپزه بعد از پخت با گوش کوب برقی لهش کن بعد مرغارو دربیار ریش ریش کن و جورو بهش اضافه کن قارچی ام که خورد کردی بریز بعد از نیم ساعت که اینا باز پخت به قوام اوند شیرو بهش اضافه کن یزار بجوشه وبه غلظتی که میخوای برسه رسید خاموش کن بعد ده دقیقه که از دما افتاد خامه رو بهش اضافه آمادس
بسیارم خوشمزس هرکی خورده از سوپم تعریف میکنه