2777
2789
عنوان

خانوما بیاین لطفا

196 بازدید | 53 پست

سلام خانومای زیبا نمازروزه هاتون قبول باشه انشالله 😁❤️

من یک سریالی با دخترم دیدم ک یه مرد ۶۰ ساله بودن و دخترش ک باهم زندگی میکردن ، این آقا برخلاف سنش واقعا قدرتمندی اقایون نوجوان و جوان رو داشتن و خب واقعا کارای سنگینی میکردن

من خب اهل دوز و کلک نیستم روزه هم هستم ، همسرم ۵۷ سالشونه و خب نمیگم مثل خیلیا ک زور فلانو دارن و ستونیه و ... چون واقعا ضعیفه

دوست داشتم بدونم آقایونی ک اطرافتونن اعم از همسر و پدر و هرکسی ک اشناتونه چندسالشونه و اینکه صادقانه قدرت بدنیشون چجوره

ممنون ک کامل خوندین و نظرتونم میگین😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله من شوهرم چندماهردیگه وارد۴۰ سال میشه خداروشکر زوربدنیش ام زیاد کارش ام زیادبازوراینانیس 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

35، زورش نسبت به سنش کمه  خیلی زود ضعیف شده، تازگی ام که رابطه مون خراب شده، 5دیقه بیشتر نمیتو ...

من شنیدم آقایون از ۱۶ سالگی تا ۲۷ سالگی بدنشون بسیار قدرتمنده

حالا از پدرتون ک قویترن دیگه؟

آدمها تو اون سن مگر ورزشکار باشن که قدرت بدنی بالایی داشته باشن و یا تو اون فیلم اغراق شده 

من نسبت به همسر خودم عرض کردم بسیار قویترن دیگ شاید همسرتون اونجور باشن یا پدرتون

والله من شوهرم چندماهردیگه وارد۴۰ سال میشه خداروشکر زوربدنیش ام زیاد کارش ام زیادبازوراینانیس 

ماشالله خداحفظشون کنه

حالا نسبت به پدرتون چجوریا هستن

من نسبت به همسر خودم عرض کردم بسیار قویترن دیگ شاید همسرتون اونجور باشن یا پدرتون

والله منم همسرم ۴۲ سالشه از لحاظ قدرت بدنی زیاد تعریفی نیست حتی نسبت به بالاتر از سن خودش نه ورزشکار بوده نه چیزی ورزش خیلی تاثیر داره

حالا ما خانمها خیلی دلمون میخواد همسرمون قدرت بدنی بالایی داشته باشه  

والله منم همسرم ۴۲ سالشه از لحاظ قدرت بدنی زیاد تعریفی نیست حتی نسبت به بالاتر از سن خودش نه ورزشکار ...

اره واقعا هم ورزش و هم طبع گرم تاثیر داره

من ک حتی موافعی ک اب تصفیه میخایم پر کنیم دخترم با پدرش میره آب میگیره خودش بشکه رو بلند میکنه ، چی بگم دیگه

پدر در قید حیاتن؟

در کنار کارش ورزش میکنن یا تو جوانی ورزش میکردن؟قد وزنش چنده 

وقتی جون بوده دفاع شخصی کارمیکرده الانم چندسال گذاشته کنار ۰قدش ۱۷۵ وزنش ۸۵ کیلو 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ماشالله خداحفظشون کنه حالا نسبت به پدرتون چجوریا هستن

والله من پدرم سال ۸۸ فوت کردن