2777
2789

سلام خانماببخیشد من نزدیک ۹ ماهه غدد لنفاوی ورم کرده و هرچی سرما میخورم بیشتر میشه و اول یه دونه خیلی کوچیک بود که دکتر بهم آزیترومایسین میداد خوب میشدم ولی الان سه ماهه که متوجه شدم دونه ها بزرگتر شدن و سونو هم دادم گفتن داخل گردنم پر غدد لنفاوی هست و بزرگترینش ۱و نیم سانت و دوسانت هستن اگه تجربه ای دارین تو را خدا به منم بگین🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از آشناهای ما هم همینطور بود 

با کوچیک ترین سرماخوردگی ورم میکردن آخه این خط دفاعیه بدن 

ممکنه با هر چیزی بروز حساسیت کنه

ولی برای اطمینان بیشتر یه آزمایش cbcکامل بدید 

ان شاالله که چیزی نیست 

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

احساس سرما خوردگی و گلو درد نداری؟ با لمس متوجه شدی؟

چرا دارم 

بله با لمس

وقتی خیلی کوچک تر و یدونه بود با آزیترمایسین خوب میشد حالا با سیلیسیم و سفالگری و ... جواب نمیده خیلی استرس دارم سرطان باشه

یکی از آشناهای ما هم همینطور بود  با کوچیک ترین سرماخوردگی ورم میکردن آخه این خط دفاعیه بدن&nb ...

آزمایش دادم .فتن مشکلی ندارم فقط خیلی کم تب مالتم بالا بود که دارو دادن ۱۰ روزه دارم میخورم ولی تاثیری حس نمیکنم🙁

سرماخوردگیت طولانی شده ؟ مثلا سه هفته به نظرم

من خیلی زود به زود سرما میخورم درد دارم از روی پوستم بعضیهاش مشخصه ولی این چند ماهی که اینطوری شدم همیشه خلط پشت حلق داشتم 

اشتباه تایپ شد سفیکسیم و سفالکسین

عزیزم تاپیک های منو هم بخون ، توی بهمن کرونا گرفتم 

منم الان دو ماه بیشتره که مریضم خلط پشت حلق دارم که گاهی خونی میشه 

من کو آموکسی کلاو ده روز خوردم باز برگشت آموکسی سیلین خوردم باز برگشت الان هیچ دارویی نمی‌خورم اما سردرد و خلط پشت حلق دارم گاهی تب میکنم

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉