2777
2789

به نظرتون درمان باروری و pco رو 

از طریق طب سنتی پیش ببرم یا شیمیایی ؟ 

کسی تجربه داره ؟ 

کسی بوده با وجود pco باردار بشه ؟ بدون مصرف دارو ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم اگر هورمون هات رو هم تحت تاثیر قرار داده، حتما باید دارو مصرف کنی تا اوکی شی.

بعدشم باید خیلی تو سبک زندگیت دقت کنی و لایف استایل سالمی درپیش بگیری،

و بله من با تخمدان پلی کیستیک و درمان نه ماهه، باردار شدم😊❤️

اگر لاغری هم باز لاغر تر شو، قند و شکر ممنوع،رازیانه هم عالیه، من متفورمین هم میخوردم با چند دوره خوردن دوفاستون باردار شدم خداروشکر شما هم برید دکتر حتما طبق شرایطتون براتون دارو میده

با رژیم حذف فست فود و سردیجات مرغ وهله هوله وقند وهرچی ک قند داره.خوردن متفورمین‌.پیاده روی روزی ۴۰دیقه خیلی سریع ب حدی ک زیر دل و عضلات درگیر در راه رفتن احساس درد وکوفتگی کنه بعد۶سال با pciشدید باردارشدم.اگه بدردت خورد برا سلامتی توراهیم صلوات بفرس

لطفا برای سلامتی تو راهیم یه صلوات مهمونش کنید. چهارمین کاربری😐بحث نمیکنم چون نمیخوام کاربری مو ازدست بدم نه اینکه حق باتویه.
بله من الانم به لطف خدا پسرم ۲سالشه

خداحفظش کنه عزیزدلم من یه دختر دارم برای دومی توی اقدامم ولی مثل اینکه دچار مشکل شدم کمی چیکار کنم به نظرتون یعنی شما اصلا دارو مصرف نکردین هیچی ؟ خودش اوکی شد ؟ 

اصلاح سبک چیه دقیقا ؟ میشه توضیح بدین ؟

حذف کامل شیرینی جات و قند و شکر و مصرف خرما عناب انجیر بجاش

حذف فست فود و مواد کارخونه ای

ساعت خواب خیلیییی مهمه قبل ۱۲ بخاد هفت و نیم بیدار شو 

صبحانه قبل نه ناهار قبل یک شام قبل نه

هر روز یه مشت مغز خام

هر روز ورزش کن برقص

استرس حذف کن

روغن تو کنجد و زیتون بکن

شام برنج نخور

مرغ اصلا نخور 

سبزیجات برگ پهن زیاد بخور

۱۴۰۲/۱/۲۳ من ناامیدترین آدم دنیا بودم بخاطر مادر نشدنم بعد کلی امپول😭 و...ولی .....میاد روزی که مینویسم کنجدم عمر غمم خیلی کوتاه بود😍
با رژیم حذف فست فود و سردیجات مرغ وهله هوله وقند وهرچی ک قند داره.خوردن متفورمین‌.پیاده روی روزی ۴۰د ...

البته ۶سال درگیر بودم دوماه این کارهارا کردم و بدون هیچ داروی هورمونی باردارشدم

لطفا برای سلامتی تو راهیم یه صلوات مهمونش کنید. چهارمین کاربری😐بحث نمیکنم چون نمیخوام کاربری مو ازدست بدم نه اینکه حق باتویه.
با رژیم حذف فست فود و سردیجات مرغ وهله هوله وقند وهرچی ک قند داره.خوردن متفورمین‌.پیاده روی روزی ۴۰د ...

خداحفظش کنه عزیزدلم باورت میشه ما کلا سبک زندگیمون جزو اون دسته سبک زندگی هایی هستش که سالمه وزنم بالا نیست کلا ۴۷ کیلو هستم یه دختر دارم و برای دومی توی اقدامم خیلی اعصابم به هم ریخته سر دخترم خیلی راحت بودم ولی گویا این سری دچار مشکل شدم نوشته توی سونو که pco شدم و تنبلی خفیف دارم 

حذف کامل شیرینی جات و قند و شکر و مصرف خرما عناب انجیر بجاش حذف فست فود و مواد کارخونه ای ساعت خوا ...

باورت میشه ما کلا همینطوری زندگی میکنیم ؟ ما شبا ساعت ۹ میخوابیم صبح هم از نماز بیداریم صبحانه بعد از نماز میخوریم ناهار ساعت ۱ شام هم ساعت ۷ مواد مضر نمی خوریم رب و اینا و کلا اینطور موارد و خودمون درست میکنیم و کارخونه ای نمی گیریم و ‌... نمی دونم چرا اینطوری شدم من کلا ۴۷ کلیو هم بیشتر نیستم