دعواییم_تگم_کنین مدیر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1588 عنوان سوال درمورد جاری با نمره قبولی😂 | مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 26 پست با جاریم عید یکم دعوا کردیم بعد این منو بلاک کرد بعد هی چند روز یکبار دودبقه انبلاک میکنه یه پیام بهم میفرسته باز دوباره بلاک میکنه ،حالا سوال اینجاس این چ موجودیه؟ ۱۶ نمره😂 گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر 1402/01/29 | 17:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دعواییم_تگم_کنین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1588 به نظرم براش مهمی که اینکارو میکنه شایدم دوست نداره باهات قهر باشه نه حرفای بدی میزنه اصلا راه واسه اشتی نیس گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر
saraa10025 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 7206 دقیقا مثل منو جاریم،با شوهرامون میشینیم تا خود صبح صحبت میکنیم تعجب میکنم کسی از جاریش بد میگه! والا من و جاریم چون دشمن مشترک داریم خیلی هوای همو داریم😄
دعواییم_تگم_کنین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1588 احتمالا هر جوابی یادش میاد میفرسته اره 😂😂 گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 31644 تعجب میکنم کسی از جاریش بد میگه! والا من و جاریم چون دشمن مشترک داریم خیلی هوای همو داریم😄 😂😂 خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
دعواییم_تگم_کنین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1588 تعجب میکنم کسی از جاریش بد میگه! والا من و جاریم چون دشمن مشترک داریم خیلی هوای همو داریم😄 شاید بخاطر همون دشمن مشترکه اگه تو دشمنش بشی ببین چیکار میکنه ،منم یه جاری دیگه دارم خیلی خوبیم باهم همسن مامانمه همه چی یادم میده غیبت نصیحت ولی این وضعش خیلی خرابه حتی از حرصش عروسیمونم نیومد گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر
sevda76a عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 5201 فک میکنم بد سوزوندیش اونموقع جواب پیدا نکرده بده الان اینجوری عقده خالی میکنه 😎😉😉😑😑
خاتون_زیبارو عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 2831 یکبار عکس نوشه خر واسم میفرسته بلاک میکنه چند روز بعدم واسم زد اون خرایی که تو عکسن تو شوهرتی بعد چن ... اصلا جوابشو نده....بزار هر چی میخواد بگه..برات مهم نباش بیشتر زورش میادجاریت چند سالشه
دعواییم_تگم_کنین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1588 فک میکنم بد سوزوندیش اونموقع جواب پیدا نکرده بده الان اینجوری عقده خالی میکنه نه والا من فقط هرچی از دهنش در اومد بارم کرد فقط میگفتم فشار بخور فشار شدیدی داری میخپری نوش جون 😂😂 گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر
دعواییم_تگم_کنین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1588 اصلا جوابشو نده....بزار هر چی میخواد بگه ..برات مهم نباش بیشتر زورش میاد جاریت چند سالشه اصلا ج نمیدم بره بابا دعوا دلش میخاد ۴۳اینا میشه گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر
saraa10025 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 7206 شاید بخاطر همون دشمن مشترکه اگه تو دشمنش بشی ببین چیکار میکنه ،منم یه جاری دیگه دارم خیلی خوبیم باهم ... چی بگم والا... قضیه هر خونواده ای فرق میکنه.. من و جاریم گیر یه خونواده ای افتادیم که دیگه جونی برای جاری بازی خودمون نداریم😄
دعواییم_تگم_کنین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1588 چی بگم والا... قضیه هر خونواده ای فرق میکنه.. من و جاریم گیر یه خونواده ای افتادیم که دیگه جونی برای ... 😂😂خوش باشین همیشهه🧡 گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر
خاتون_زیبارو عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 2831 اصلا ج نمیدم بره بابا دعوا دلش میخاد ۴۳اینا میشه فک کردم سنش کمهدعوا ارزش نداره...