من ی دختر کردم😎ی دختر ساده و مهربون ،،،یه دختر خوش قلب و دلسوز،،،هموطنامو دوس دارم و آرزومه ب هرجایگاهی ک رسیدم کمک حالشون بشم،،حالاهرکس از هرجا......من دختری ام ک روی پای خودم وایستادم،،،آرزوم بیوتکنولوژیه و بهش میرسم👌مجردم و ی دختر سنگین آفتاب مهتاب ندیده ام 👌
من ی دختر کردم😎ی دختر ساده و مهربون ،،،یه دختر خوش قلب و دلسوز،،،هموطنامو دوس دارم و آرزومه ب هرجایگاهی ک رسیدم کمک حالشون بشم،،حالاهرکس از هرجا......من دختری ام ک روی پای خودم وایستادم،،،آرزوم بیوتکنولوژیه و بهش میرسم👌مجردم و ی دختر سنگین آفتاب مهتاب ندیده ام 👌
سلام خوبی عزیزم ببخش اینجا پیام میدم چون استارتر قفل کرده بود تاپیک رو . ضد آفتاب مای که گفتی خوبه واقعا ؟ چون من سان سیف هم قبلا زنداداشم استفاه میکرد هم تو نظرات خونده بودم عالیه و چرب نمیشه صورت اما گرفتم بازم خیلی چرب و سنگین میشه صورتم. خواستم بپرسم برا شما اصلا چرب نیست یعنی مثل آبه؟
سلام عزیزم بافتش رون و مثه آبه نسبت به کرم های دیگه سبک هست ولی بازم یه کوچولو پوستو چرب میکنه برا ...
همون چربی سنگین نمیکنه پوستت رو ؟ یعنی چطوری بگم ، من این سان سیف رو که میزنم میرم بیرون انگار بیشتر گرم میشه صورتم و سنگین و چرب میشه در صورتی که بی بی کرم که میزنم با اینکه کرم پودر هست اصلا همچین حسی ندارم و فوق العاده سبکه