2777
2789

میانگین70

من ی دختر کردم😎ی دختر ساده و مهربون ،،،یه دختر خوش قلب و دلسوز،،،هموطنامو دوس دارم و آرزومه ب هرجایگاهی ک رسیدم کمک حالشون بشم،،حالاهرکس از هرجا......من دختری ام ک روی پای خودم وایستادم،،،آرزوم بیوتکنولوژیه و بهش میرسم👌مجردم و ی دختر سنگین آفتاب مهتاب ندیده ام 👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاخدااا حتی ریاضی؟؟🤐

معدل17میانگین60درصد باید بزنی ....

من ی دختر کردم😎ی دختر ساده و مهربون ،،،یه دختر خوش قلب و دلسوز،،،هموطنامو دوس دارم و آرزومه ب هرجایگاهی ک رسیدم کمک حالشون بشم،،حالاهرکس از هرجا......من دختری ام ک روی پای خودم وایستادم،،،آرزوم بیوتکنولوژیه و بهش میرسم👌مجردم و ی دختر سنگین آفتاب مهتاب ندیده ام 👌

سلام  خوبی عزیزم ببخش اینجا پیام میدم چون استارتر قفل کرده بود تاپیک رو . ضد آفتاب مای که گفتی خوبه واقعا ؟ چون من سان سیف هم قبلا زنداداشم استفاه می‌کرد هم تو نظرات خونده بودم عالیه و چرب نمیشه صورت اما گرفتم بازم خیلی چرب و سنگین میشه صورتم. خواستم بپرسم برا شما اصلا چرب نیست یعنی مثل آبه؟ 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
سلام  خوبی عزیزم ببخش اینجا پیام میدم چون استارتر قفل کرده بود تاپیک رو . ضد آفتاب مای که گفتی ...

سلام عزیزم

بافتش رون و مثه آبه نسبت به کرم های دیگه سبک هست

ولی بازم یه کوچولو پوستو چرب میکنه برا من

اما باعث جوش نمیشه

بزن نی نی سایت فلویید مای درش نارنجیه نظرات رو بخون عزیزم

سلام عزیزم بافتش رون و مثه آبه نسبت به کرم های دیگه سبک هست ولی بازم یه کوچولو پوستو چرب میکنه برا ...

همون چربی سنگین نمیکنه پوستت رو ؟ یعنی چطوری بگم ، من این سان سیف رو که میزنم میرم بیرون انگار بیشتر گرم میشه صورتم و سنگین و چرب میشه در صورتی که بی بی کرم که میزنم با اینکه کرم پودر هست اصلا همچین حسی ندارم و فوق العاده سبکه

سلام عزیزم بافتش رون و مثه آبه نسبت به کرم های دیگه سبک هست ولی بازم یه کوچولو پوستو چرب میکنه برا ...

الان رفتم نظرات رو خوندم خیلی راضی بودن ممنونم ازت وه راهنمایی کردی گلم