2777
2789
عنوان

چگونه تولد برای دوست مجازی بگیریم؟؛)

| مشاهده متن کامل بحث + 4445 بازدید | 55 پست

شهری که اون هست یه رستوران پیدا کن براش میز رزرو کن و یه جوری بفرستش اونجا برا شام،بهشون بسپر که براش تولد هم بگیرن و یا میتونی از یه گل فروشی دسته گل سفارش بدی براش بفرستن یا کیک براش بفرستن ،همینطور میتونی توی  پیج هایی که پست درخواستی میذارن براش پست بذاری و تولدشو تبریک بگی و براش پول کارت به کارت کنی و بگی برا خودش یه هدیه بگیره 

نمیشه که پول بزن به حسابش خودش چیزی بخره  یا بسته اینترنت به عنوان کادو و کلیپ عکس هم برا ...

ممنون از ایده اتون جناب🌱

ارغوان خود به تماشاگه ویرانیِ ما آمده بود🌝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدش با ی پیجی هماهنگ کردم زنگ زدن بهش گفتن تو برنده مسابقه ما شدی میتونی هرچی میخوای انتخاب کنی سگ تو روحش ی هودی انتخاب کرد ۷۹۰ پولو واسشون ریختم اونم بهش دادن ولی اونقدر پز خوش شانس بودنشو داد ک اسکرین پیامارو فرستادم گفتممم ببین من واست کردم هیچی نگفت دیگه😂😂💔

ی بارم ب یکی گفتم واسم متن نوشت باتوجه ب اون فرد با یکی صحبت کردم گویندگیشو کرد واسش فرستادم☺️😂

ولی مگه تو نیومده بودی ک زندگیمو از لجنزاری ک بود نجات بدی ؟! :)
ی اقایی هست تو اینستا به اون طرفت زنگ میزنه و بهش از طرف تو تبریک میگه و میتونه صدای خودتو ک از قبل ...

چیز قشنگیه)

ولی اخه یکم مذهبیه میترسم ناراحت شه شمارشو بدم

ممنونم از ایده قشنگت

۷۹۰ تومن دادی برای ی آدم مجازی  :///

ک الآنم گورشو از زندگیم گم کرده 

چ بسا بیشتر از این خرجش کردم ک هییییی چی بگم لعنت بر کصخولیتم

ک الآنم گورشو از زندگیم گم کرده  چ بسا بیشتر از این خرجش کردم ک هییییی چی بگم لعنت بر کصخولیتم

واقعا لعنت بر کصخولیتت  

تورو خدا درس عبرت برات شه نری حالا برای یکی دیگه ۱ میلیون خرج کنی هر جا باشی ادرستو پیدا میکنم میام ی دونه میزنم پس کلت😠

واقعا لعنت بر کصخولیتت     تورو خدا درس عبرت برات شه نری حالا برای یکی دیگه ۱ میلیون خرج ...

ن دیگه آدم شدم  ☺️😂

اینکه میگن عاشق کور میشه راسته :/

یاد اون لحظه میفتم خندم میگیره دست پاچه شده یودم میخواستم فقط خوشحالش کنم😏

با اهنگ و سریال مورد علاقش یه میکس درست کن...الته اگه علاقه به میکس و ادیت و این چیزا داره

سریال مورد علاقش یه سریال خیلی طولانیه منم ندیدمش اخهه🌚😂

اخه تولد مجازی چه  مدلیه دیگه  لذت به حضوری بودن  به خز بازی هاش بخورن اندازه ...

وقتی دوریم؟:) 

من فقط میخوام بدونه که براش ارزش قائلم و دوستش دارم وگرنه همینجوریش هر روزمون تولده😂