2777
2789
عنوان

راه حل برا آروم شدن پسر بچه شیطون

| مشاهده متن کامل بحث + 4440 بازدید | 55 پست
من میترسم مدرسه بره تو حیاط بدوه کسی هلش بده یا اونقد هیجانی میدوه از پله مدرسه بیفته یا تو حیاط بیف ...

خواگه میدونی هزینه شو داری بفرست دبستان  غیرانتفاعی بخدا خوبه بهتره اونجا بیشتربه بچه هامیرسن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شک نکن غیردولتی میفرستم.. دولتی ک دیگ بدرد نمیخوره 

اره اصلا بدرد نمیخورن بعد توحساس شدی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تماااام حرکاتش، حرکات کارتوناست،، حتی نوع دویدنش میگ دوتا برادر بیار تا بشیم سه کوچولو کنجکاو

نذار ببینه ، براش کارتن اموزنده دانلو کن بذار رو تی وی ببینه . 

😊❤️😊
عوارضشو تو نت ببین .... ظلم بهش میکنی اگه ادامه بدی .. یهو قطع نکن .. کم کم بذارش کنار 

ای بابا پ چکارکنم چه بدایندفعه رفتم دکتربهش میگم میزارم عوض کنه ممنون خواهر که گفتی 

ای بابا پ چکارکنم چه بدایندفعه رفتم دکتربهش میگم میزارم عوض کنه ممنون خواهر که گفتی 

مشکل پسرتون چیه این قرص دادن ؟؟؟

مگه دکتر عوارضشو نمیدوسته که داده ، قطعا میدونه ولی رسپریدون یه جوری مثل مسکن عمل میکنه علایم و درد رو اروم میکنه ولی علت درد درمان نمیکنه 

😊❤️😊
مشکل پسرتون چیه این قرص دادن ؟؟؟ مگه دکتر عوارضشو نمیدوسته که داده ، قطعا میدونه ولی رسپریدون یه جو ...

والله پسرم تشنجی بعدبهش شربت لبل میدادم تا چهارسالگی بهمن ماه بعد تولدش عوضش کردگفت بچه ممکنه که حتی پیش دبستانی هم نره ازپیش فعالیش  نوارمغزش گرفت گف هژفرنی حاد داره بعد دونمونه قرص داد یکی شون رسپریدون یکی دیگه اش استیمیدون خیلی هم بد بچه ام زورکی میدم فقط دوسه ساعت اروم بشه 

والله پسرم تشنجی بعدبهش شربت لبل میدادم تا چهارسالگی بهمن ماه بعد تولدش عوضش کردگفت بچه ممکنه که حتی ...

اهان ..

دکتر به پسر منم بدو تولدش چون خونرسانی به مغزش کم بود شربت لوبل داد و من تا چهارماه بیشتر ندادم .. دوسالگی بردمش چون حرف نمیزد بهش رسپریدون داد چند ماه دادمش خیلی عصبی و پرخاشگر شد و مدام میخوابید وقتی عوارضش تو نت دیدم دیگه ندادمش و تمام حالات عصبیش هم خوب شد ..

ولی در مورد پسر شما نمیدونم چجوریه . با چند تا مشورت کنید ..گاهی بعضی داروها با وجود عوارضی که دارن باز لازم استفاده بشن . امیدوارم به حق اقا امام علی فرزندتون خیلی زود خوب بشه 

😊❤️😊
اهان .. دکتر به پسر منم بدو تولدش چون خونرسانی به مغزش کم بود شربت لوبل داد و من تا چهارماه بیشتر ن ...

مرسی عزیزم الهی شماهم خوشبختی بچه تون ببینید