2777
2789
عنوان

راه حل برا آروم شدن پسر بچه شیطون

| مشاهده متن کامل بحث + 4440 بازدید | 55 پست
بیش فعاله ببرش مشاوره قرص براش مینویسن  چون اگه بره مدرسه کلی ازارمیده بقیه رو  شما عرب ...

پسرم هیچکس رو آزار نمیده حتی دست بزن نداره، اتفاقا هرجمعی میریم زود میره طرف بچها میگه بامن دوست میشی بعد میره بازی و خوراکیاشم میده بهشون.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازی جنگی یا فیلمای این مدلی میبینه حتما  پسر منم وقتی این فیلما رو میبینه همه‌ش داره میگه دیش ...

🤣🤣🤣

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ریسک بزرگی بود کاراته یاد گرفته بود و همون عادت قبل داشت چی نصف شهرو میزد 

اتفاقا بچه هایی که رزمی کارن خیلی باادب و سربه راه میشن چون استادا هی نصیحت میکنن اینام بچه ان تحت تاثیر قرار میگیرن 

بیش فعاله ببرش مشاوره قرص براش مینویسن  چون اگه بره مدرسه کلی ازارمیده بقیه رو  شما عرب ...

بچه من اینجوری دقیقا همه روکلافه کرده ازپیش فعالیش داروهاش درحدسه ساعت بعدش شروع میشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ماشاءالله به تواناییهای پسرت .. صبور باش عزیزم .. پسر بچه همینه .. نذار کارتنهای هیجانی ببینه .پسر ...

تماااام حرکاتش، حرکات کارتوناست،، حتی نوع دویدنش

میگ دوتا برادر بیار تا بشیم سه کوچولو کنجکاو

بچها پسرم اصلا واصلا نمیزنه کسی رو،، خیلی دست و دلباز، دوچرخش همش دست بچه‌هاست میگ نوبتی باز کنیم.. بوسشون میکنه خیلییی رفیق داره،، ضمنن کلاس شنا همه میره و شناهم بلده خیلی چیا بلده وخیلی خیلیییی عاقل و فهمیدست و زوووود حرکات و حرفا رو میگیره،،، فقط وفقط شیطونه  شایدم من حساسم،، 

قاطع باشید 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

بزار با خاک بازی کنه یک کیسه کوچیک خاک یا ماسه بگیر بزار تو تراس یا حیاط و بهش لگو ک بره بازی کنه خاک باعث میشه انرژی منفی بچه گرفته بشه اون بچه هایی ک پیش فعالن میگن اگ با خاک بازی کنند هر روز دیگه اروم میشن امتحان کن عاللللیه

نه اصلا روانشناس نبری که بهش ریسپریدون میده و بیچارش می‌کنی...

چرا من دارم به بچه ام میدم یعنی بد 

من میترسم مدرسه بره تو حیاط بدوه کسی هلش بده یا اونقد هیجانی میدوه از پله مدرسه بیفته یا تو حیاط بیفته اتفاقی براش بیفته،، افسردگی گرفتم بخاطر مدرسش

پیش دبستانی خصوصی میرفت و زنگ تفریح میرفتن تو خونه پارک و 10تا مربی پیششون بود خیالم راحت بود

بزار با خاک بازی کنه یک کیسه کوچیک خاک یا ماسه بگیر بزار تو تراس یا حیاط و بهش لگو ک بره بازی کنه خا ...

اینو حتما امتحان میکنم.. اسلایم و دوست داره ساعتها باخمیر و اسلایم بازی میکنه بعدش میره سراغ بازی هیجانی، خودشو محکم از مبل پرت میکنه میگ دارم جنگی میشم ومینجگم با نابودگرا منو پرت میکنن