2777
2789
عنوان

با در و دیوار و سقف خونه چه کنم😢

1926 بازدید | 52 پست

سلام دوستان من مستاجرم و قصد جابجا شدن نداریم.خونه از این پیش ساخته هاش که خود به خود ترک میخوره و یه جاهایی از سقف مثلا به اندازه ۱۰در۱۰ اینا هم کلا گچ اون قسمت کنده شده.صاحب خونه هم که چون قیمت رو خیلی مناسب داده دیگه تعمیر نمیکنه.میخوام خودم دست به کار بشم😅.پول هم نداریم راستش بخوام بدم کناف کاری اینا بشه.

بنظرتون رو کارتون مثلا۵۰ در ۵۰ کاغذ دیواری بکشم و به سقف و اینا بزنم چجوری میشه؟دو سه تا رنگ مختلف مثلا یکی سفید یکی شیری اینجوری حالت پازل کنار هم بچسبونم.یا اگر راهکار و ایده ای دارید لطفاً بگید.فقط نمی‌خوام خیلی خرج کنم خونه خودم نیست و مستاجرم.

بعد درهای خونمون رو رنگ نکردن همون چوب خام هست و اینم بگید چه کنم.حالا در خیلی هم مهم نیست سقف و دیوار بیشتر مدنظرمه

حالا خراب تر نشه بعد بخوایی هزینه مرمت هم بدی

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه گچبر بیار اون قسمت رو گچ کنه بعد کل پذیرایی رو رنگ کنید خواهرم خودش تنهایی کل خونه رو با پسرش رنگ کرد اصلا معلوم نیست کار یه مبتدی خیلی استادانه رنگ شده خودمم چند سال پیش خونه مادرشوهرم که زندگی می‌کردیم با برادرش هرم رنگ کردیم

یه گچبر بیار اون قسمت رو گچ کنه بعد کل پذیرایی رو رنگ کنید خواهرم خودش تنهایی کل خونه رو با پسرش رنگ ...

خونه رنگ شده هست اما یه رنگ زشت کرمی داغون زده صاحب خونه.سقف هم که نگم برات

یه گچبر بیار اون قسمت رو گچ کنه بعد کل پذیرایی رو رنگ کنید خواهرم خودش تنهایی کل خونه رو با پسرش رنگ ...

اره منم تاحالا دودفعه کل خونمونو تنهایی رنگ کردم،با قلتک راحته و رنگ نیم پلاستیک،خیلیم خوب میشه