2777
2789
عنوان

خواهشا بیاین راهنمایی کنید 😐

34 بازدید | 5 پست

تاحالا جلوی جمعی به شوخی مسخرتون کردن؟از نظر ظاهری یا اخلاقی فرقی نمیکنه؟ ری اکشنتون چی بوده؟ 

ادمی نیستم که خجالتی باشم همه ب عنوان دختری میشناسن منو ک میتونه جواب بده و مظلوم نیس ولی امروز بین جمع دوستام بودیم و منو مسخره کردن(چهره) اولش میخاستم بهشون برگردم ولی گفتم فکر میکنن بی‌جنبم .حتی دوست صمیمی هم همکاری کرد باهاشون و منم با خنده جوابشونو دادم ولی بعدش رفتم روی صندلی کنار دیوار نشستم و چشمامو بستم خیلییی اعصابم خورده شده بود خیلیی.هیچ وقت ب خاطر ظاهر. و چهره کسیو مسخره نکردم شما هم مسخره نکنین چون شاید نبخشه واقعا. ب نظرتون چیکار کنم فردا تو مدرسه؟ چ ری اکشنی نشون بدم بهشون بفهمونم از دستشون ناراحت شدم یا ن بیخیال رد بشم ی‌جایی بهشون تیکه بندازم ؟ 

اینم بگم ک قیافه ۳ در چهاری ندارم خدایی چشم وابرومشکی و مژه بلندم فقط ب خاطر بینی ک یکم انحراف دارع گفتن بهم!

کاش دانشگاه تهران قبول شم🥲 قبول شدمممممم♥️ یه صلوات واسه شادی روح مامانم و  برآورده شدن آرزوم میفرستی؟:)

منم قبلا تو یه جمعی بودم که اکثرا سادگیمو مسخره میکردن.. البته کلا همه چیو مسخره میکردن و واقعا حالم خراب میشد.. به همچین جمع هایی حساسیت نشون بدی بدتر میکنن

آروم باش و تو موقعیت خوب توهم چند باری مسخره شون کن.. ظاهر یا اخلاق و رفتار..

تجربه کردم که میگم.. جمع و جور میکنن خودشونو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلا تو یه جمعی بودم که اکثرا سادگیمو مسخره میکردن.. البته کلا همه چیو مسخره میکردن و واقعا حالم ...

فکر خوبیه این.ینی میگی ی جوری رفتار کنم باهاشون که هیچ اتفاقی نیفتاده بعد سر موقع تیکه بندازم؟

کاش دانشگاه تهران قبول شم🥲 قبول شدمممممم♥️ یه صلوات واسه شادی روح مامانم و  برآورده شدن آرزوم میفرستی؟:)
فکر خوبیه این.ینی میگی ی جوری رفتار کنم باهاشون که هیچ اتفاقی نیفتاده بعد سر موقع تیکه بندازم؟

بله دقیقا.. دقیقا عین خودشون رفتار کن که بفهمن چه مزه ایه

بعد خوب فکر کن یه جوری نقطه ضعفشونو بزن تو روشون که قشنگ اثر کنه

با اینکه خودم مخالف این رفتارم ولی به وقتش چاره ای جز این نداشتم اینطوری زبونشونو کوتاه کردم

بله دقیقا.. دقیقا عین خودشون رفتار کن که بفهمن چه مزه ایه بعد خوب فکر کن یه جوری نقطه ضعفشونو بزن ت ...

واقعا ممنون از راهنماییت