2777
2789
عنوان

شما همچین چیزی و دیدین؟

167 بازدید | 18 پست

من پدربزرگم و بابام اگر کسی بهشون بدی کنه بعد یه مدت یا شایدم کمتر از یک روز جواب بدید میبینه 

یکی بود یه بلای خیلی بدددددد سر آینده بابام آورد

(دروغ گفت که بره سر پست بابام) همون روزی که میخواست بره سر پست خیلی خوشحال بود بهش خبر دادن دخترت هر دو سرطان گرفتن!و بدخیم 

یا خیلی چیزای دیگه حتی شده یک ساعت بعد یکیشون جواب بدیشونو میگیرن 

شما اطرافیان همچین چیزی دیدین؟

از تاریخ ۳/۲۴ کاربری دست منه و دیگه دست دوستم نیست🤗اشنای عزیز اگر شناسایی کردی تاپیکای قبل بیست و چهارم برای من نیست مهم هم نیست شناختی چون اهمیتی نداره برام😉

چه رمزی میزنن خدایی

مال ما ک روز ب روز خوش تر و پولدار تر میشن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مادرم اگه کسی کاری کنه دلش بکشنه یا ناراحت بشه به روز نکشیده یه بلایی سرش میاد 😐

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

ن والا ما اهم میکشیم دامن خودمونو میگیره،😂😂😂😂

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
اره مادرم اگه کسی کاری کنه دلش بکشنه یا ناراحت بشه به روز نکشیده یه بلایی سرش میاد 😐

من همه میگن چون دلشون پاکه همچین اتفاقی مییوفته در عجبم

از تاریخ ۳/۲۴ کاربری دست منه و دیگه دست دوستم نیست🤗اشنای عزیز اگر شناسایی کردی تاپیکای قبل بیست و چهارم برای من نیست مهم هم نیست شناختی چون اهمیتی نداره برام😉

اره بابای منم اینجوریه کی بدی کنه بهش یه بلایی سرش میاد طوری که بابام معروف شد 😊ولی پا که بچه هاشیم بقیه بیان سرمونو ببرن هیچیشون نمیشه با اینکه خیلی ساده هستیم 😔

اره بابای منم اینجوریه کی بدی کنه بهش یه بلایی سرش میاد طوری که بابام معروف شد 😊ولی پا که بچه هاشیم ...

بابای منم همینه 

من همه میگن چون دلشون پاکه همچین اتفاقی مییوفته در عجبم

اره احتمال صد در صد چون به کسی بدی نکردن و بدی کسی رو نمیخوان

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

ی بسر عمه دارم سیده یه شب نشستیم بهش خندیدیم اونم هیچی نگفت صب زنگ زدن ک خونتون آتش گرفته

😕

من بابام سید نیست ولی ماهانه ۸ تومن فقط به یه خانواده بی بضاعت و مریض کمک میکنه همه میگن از خوبیه کاراش که اینطوریه

کاش منم اینجوری بودم ولی بابام اینجوریه یکی اذیتش کنه هلاک میشه 

😂😂 منم همیشه حسودیم میشه