2777
2789
منم استرس ندارم ولی خیلی منتظرم    خیالم راحته که سزارین میکنم

این ماه اخر خیلی دیر میگذره. میخوای سزارین کنی چرا؟؟ من سونو گفت طبیعی

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی گلم آره سونوی آخریه منم هفته ی دیگه انجام میدم برام دعا کن    

سلامت باشی عزیزم ایشالله بسلامتی بغلش کنی گلم خدا بزرگه 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

من فقط استرس سزارین رو دارم و از اتاق عمل و بیهوشی و سر کردن کمر میترسم 

من سزارین میترسم شکر خدا سونو گفت ک زایمانم طبیعی

این ماه اخر خیلی دیر میگذره. میخوای سزارین کنی چرا؟؟ من سونو گفت طبیعی

آره بخدامن دیشب داشتم همین حرفو به همسرم میزدم میگفتم این ماه آخریه خیلی دیر میگذره چرا تموم نمیشه   من زایمان قبلیم سزارین شدم خودم خواستم دکترم هم قبول کرد   

آره بخدامن دیشب داشتم همین حرفو به همسرم میزدم میگفتم این ماه آخریه خیلی دیر میگذره چرا تموم نمیشه & ...

منم هروز میگم کی تمومم میشه. خدا بچتون حفظ کنه براتون 

الهی شکر ان شاءالله زایمان خوبی داشته باشی 

مرسی گلم

برعکس من از زایمان طبیعی میترسم سزارین که ترس نداره من دکترم بیهوش نمیکنه از کمر به پایین بی حس میکن ...

آخه من دوبار از کمر سر شدم این زایمان سوممه ،دیگه میترسم  به کمرم فشار بیاد از بیهوشی هم میترسم

فکر کنم میخوام بچه رو بالا بیارم😬😬