2777
2789
عنوان

شیرخشکی که تپل نکنه بگین

302 بازدید | 15 پست

تا حالا نان ، گیگوز ، اپتامیل ، ببلاک ای آر دادم بهش نساختن . الان دوسه هفته س تروویتال میدم بهش میسازه ولی خیلی تپل شده بردمش بهداشت میگه اضافه وزن داره و همینجوری پیش بره خوب نیست. خودم شیر ندارم. یه شیرخشکی بگین که پفکی و چاق نکنه 

اپتامیل که میگی بهش نمی سازه اما خب من میدم چاق نمی کنه. ازین اپتامیل های پروبیوتیک و ... تا حالا دادی بهش؟ شاید بهش ساخت

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اپتامیل که میگی بهش نمی سازه اما خب من میدم چاق نمی کنه. ازین اپتامیل های پروبیوتیک و ... تا حالا دا ...

آره اپتامیل پرونوترا دادم خوب بود تقریبا . ولی هر داروخانه ای نداره چندجا رفتیم نداشتن 

چقد شیرعوض کردی چنوقتشه چطوریه ک میگی بهش نساخت

چاره ای نداشتم با نان خس خس سینه میکرد ، با گیگوز مداوم اسهال بود ، با اپتامیل یبوست شده بود اصلا چند روز دفع نداشت ، ببلاک ای ار هم واسه رفلاکسش گرفتم ولی چون روش نوشته بود بیشتر از یکماه نباید مصرف کرد نگرفتم. الان ماه سومه

چاره ای نداشتم با نان خس خس سینه میکرد ، با گیگوز مداوم اسهال بود ، با اپتامیل یبوست شده بود اصلا چن ...

خس خس سینه و زدن جوشای نگهانی روی بدن و‌صورتش خطر داره

بقیش با مرور خوب میشد

پسر من بانان اینطوری شد قط کردم

با اپتامیل اوایل شکمش سفت میشد منم مثلن ۱۲۰سی سی باید ۴پیمونه بریزیم، من ۳پیمونه میریختم دیگه خوب شدش

گناه داره خیلی عوض نکن

ماه سومه

حرف بهداشت رو گوش نده خیلی چرت و پرت میگن بچه کوچیکه شیر خشک نخوره چیی بخوره اب بخوره یا غذا؟ 

من دختر جاریم خیلیییی تپل شد بعد الان دوسالشه هر روز میبره پیاده روی لاغر شده اصلا بچه رو شیرشو کم نکن به قول دکتر دخترم سواد بهداشت به درد عمشون میخوره

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
خس خس سینه و زدن جوشای نگهانی روی بدن و‌صورتش خطر داره بقیش با مرور خوب میشد پسر من بانان اینطوری ...

آخه رو دستور شیرخشک نوشته کم و زیاد نکنین پیمانه ها رو . اگه رقیق باشه سیر نمیشه

آخه رو دستور شیرخشک نوشته کم و زیاد نکنین پیمانه ها رو . اگه رقیق باشه سیر نمیشه

بچه اولتونه؟ نگرانش نباش،عوض کردن مداوم شیر براش خوب نیس 

حساس نباش ،  در حد یه پیمونه کم کردم

ابکی نشد

بچه اولتونه؟ نگرانش نباش،عوض کردن مداوم شیر براش خوب نیس  حساس نباش ،  در حد یه پیمونه کم ...

بله چه اولمه. حالا برای شما چون یبوست بود رقیق کردین خوب شد ولی واسه من دفعش خوبه اگه رقیق کنم اسهال نمیشه ؟ رقیق کردنش باعث میشه کمتر تپل شه ؟

بله چه اولمه. حالا برای شما چون یبوست بود رقیق کردین خوب شد ولی واسه من دفعش خوبه اگه رقیق کنم اسهال ...

اره 

الان۵ماهشه

پس بخاطر همون حساسی درکت میکنم🥺👌

خس خس سینه و جوش زدن خطر داره ینی حساسیت شدید

ولی اسهال و یبوست حساسیت نیس ، مگه اینکع طولانی مدت بشه ، چون نوزادا دستگاه گوارششون کامل نیست

اوایل اینطوری ان