2777
2789
عنوان

طرز تهیه بستنی چینی

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 42 پست
چشمم افتاد به یه دختر خیلی خوشگل رو به آسمان کردم و گفتم: خدایا!!!!! حکمت زنان چیه که انقد خوشگل آفریدیشون . . . . . . . ندا آمد و یه کشیده گذاشت تو گوشم که چسبیدم به دیوار، گفت: دفعه آخرت باشه که چش چرونی میکنیااا راستی بهتون نگفته بودم؛ ندا ..... زنمه😧😧😧😧
خدایا شکرت 😍😍😍😊
ریاضی عزیز، قربونت برم برادر من عزیزم . . . قبول کن که x رفته و دیگه بر نمی گرده ، اینقدر از ما نخواه که x رو واست پیدا کنیم. سعی کن به زندگیت بدون اون ادامه بدی😂😂 خودت بشین فکراتو بکن ببین چکار کردی چی شد که رفتش؟
خدایا شکرت 😍😍😍😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیز میگم مدیونید اگه بهم بخندید,من 6 سالم بود یه تخم مرغو لای پارچه پیچیدم که جوجه بشه نزدیکه 1 ماه به پاش نشستم,وقتی جوجه نشد تمومه رویاهام به باد رفت اصلا دچار یاس فلسفی شدم,نخندید بچه بودم خو
خدایا اینروزا خیلی ها دستهاشون به سمت آسمونت بلنده....خدایا هیچ دستی را نا امید از درگاهت برنگردون....
هزار الله اکبر دختر همسایمون 4ماه پیش عروسی کرده دیروز بچه ش به دنیا اومد مامانش میگه بچه نارس بوده ماشالله چه پسر توپول موپولی هم هست معجزه همین چیزای سادس دیگه!!! حالا شما ها همینجوری کافر بمونید

بدون شرح.....

ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺘﯿﺪ ﺧﺎﻟﺪ ﻣﺸﻌﻞ بازیکن عربستان ﺳﻪ ﺑﺮﺍﺩﺭ ﺩﺍﺭﺩ؟ !! . . . . . . . . . ۱ -ﺟﺎﺳﻢ ﻓﻨﺪﮎ ۲ - ﻫﺎﺷﻢ ﻣﻨﻘﻞ ۳ - ﺍﺣﻤﺪ ﺷﻤﻌﮏ ﺗﺎ ﺍﮐﺘﺸﺎﻓﺎﺕ ﺑﻌﺪﯼ ﺧﺪﺍ ﯾﺎﺭ ﻭﻧﮕﻬﺪﺍﺭ
خدایا هزاران بار شکرت