2777
2789

شاسی سوارشدن؟؟!!!!!!اینا چکارمیکنن ماشین دارن؟؟منم میخواااام چکارکنم درآمدداشته باشم؟؟خسته شدم ای خدااز بی پولییییی😭🤲🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️لطفانگین ازباباشونه یادوستشونه فلان...این دخترای باعرضه منظورمه

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که شاسی سوار هستن باید سنشون بالا باشه مثلاً بالای ۲۸ سال.

طرف دندان‌پزشکه یا آرایشگره یا شغل ازاد پر درامدی داره.

همشون کار میکنن تلاش میکنن.

اونایی که زیر ۲۲ سالشونه و شاسی بلند سوار میشن مطمئن باش خودش نخرید با این قیمت ماشین و گرونی نیازه حداقل ۵ سال کار کنی و پس انداز

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)

والا الان من اطرافم میبینم که طرف با کلی زحمت و تلاش ماشین و زندگی خوب واسه خودش اوکی کرده از۱۵سالگی داره کار می‌کنه ولی هستن کسایی هم که پدر یا همسر پولدارم دارن 

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
ساعت ۵ صبح تو نی نی سایت ول نمیگردن

سحره مثلا!اونا تا ده میخوابن؟پنج چکارمیکنن؟نمازخوندم دیگه نخوابیدم...

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
برو تو اجتماع اینقدرررر ایده شغلی میاد به ذهنت  با فکر کردن توی گوشه خونه به جایی نمیرسی

دقیقا من خودم فکر میکردم تا دکتری نگیرم نمیتونم درآمد داشته باشم ذهنمم محدود کرده بودم نشسته بودم خونه دریغ از اینکه خیلی جاها کارشناس هم نیاز دارن حالا امسال قراره رزومه بدم چندتا شرکت ببینم انشالله چی میشه

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
دقیقا من خودم فکر میکردم تا دکتری نگیرم نمیتونم درآمد داشته باشم ذهنمم محدود کرده بودم نشسته بودم خو ...

رشتت چیه عزیزم؟