2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

611 بازدید | 38 پست

بچه ها من خیلی بی حجاب نیستم ولی حجابم کامل هم نیست الان همش عذاب وجدان دارم اون دنیا میخوام بسوزم 😭

از طرفی هم واقعا سختمه خیلی با حجاب شم 

حس میکنم با حجاب خیلی زشتم

الان نمیدونم چیکار کنم 

بعدم اینکه همه اطرافیانم حجابشون زیاد درست نیست و خیلی سخته تو جمعا بخوام با حجاب شم 

واقعا هر راهکاری دارید بگید خیلی حس بدی دارم 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم همینکه به فکرش افتادی یعنی نصف راه رو رفتی و عقاید هرکسی به خودش مربوط هست پس حجابت رو هرجور که دوست داری رعایت کن که توی اون دنیا جایی برای پشیمونی نباشه چون حکم خداست و تغییری در اون ایجاد نمیشه 

الان میگی بقیه حجابشون کمه و اینا نمیشه،دقیقا مثل حرف خیلیا که مردم چی میگن)حرف مردم مهمه)

نگاه اگه واقعا قلبا دوست داری که یاعلی

ولی اگه می خوای بگی من زست میشم و اطرافیانم،که همون بهتر اینجوری باشی 

در ضمن،آدما در هر شرایطی قشنگ و دوست داشتنی اند،مگر که آلوده در گناه باشن🙂دیگه خود دانی

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

عزیزم فقط رضایت خدا رو مد نظر قرار بده نه خلق خدا

خدا حدود حجاب رو تو قرآنش مشخص کرده... حد حجابی که مورد رضایت خداست کاملا واضحه... پوشوندن موها و کل بدن به جز وجه و کفین

اگه برای خدا خالص بشی و برای خدا کار کنی خودش مسیر رو برات هموار می کنه🥰

یک نفر مانده از این قوم، که برمی‌گردد❤️

سعی کن پوشیده باشی مثلا برجستگی هات معلوم نباشه من خودم ازین مانتو عروسکی ها هست بلندا که تا پایین زانو هست می‌پوشم آرایش خیلی معمولی موهامو فرق باز میکنم با گیر می‌بندم شالمو درست میزارم گردنم پیدا نیست فقط یکمی موهام معلومه نمیخام زیاد سخت بگیرم به خودم بی حجابم نیستم

عزیزم تو خدا رو در نظر بگیر

به فکر عذاب جهنم و نعمت بهشتم نباش

به این فکر کن که چیکار کنی اون دنیا خدا ازت راضی باشی

سخت ترین عذاب اینه که خدا اون دنیا بهت توجهی نداشته باشه 

عزیزم به خدا باحجاب قشنگ تری همه دخترا با حجاب بهترن

درضمن حجاب حکم صریح خداست نمیتونی بهش عمل نکنی اینجوری ایمانت ناقص میشه 

ححاب تاج بندگیه با افتخار محجبه شو و هرکسی مسخره کرد تو دلت کیف کن و مطمئن باش همون لحظه ای که اونا مسخرت میکنن خدا داره بهت افتخار میکنه 

حسبی الله ❤

من نمیگم باحجاب خوبه یا بی حجاب این سلیقه هرشخص اما اگه واقعا برای خدا دلت خواست نه برای ترس و عذاب فقط بخاطر خود خدا خواستی دیگ سختی نگاه اطراف هرچیزی ک بود تحمل میکنی چون خدا قدرتش از حرف و سختی و دید بقیه بیشتره 

عزیزم چکار به اطرافیان داری 

واسه خودت زندگی میکنی

کتاب خاطرات سفیر رو بخون ببین آدم تو دل کفر هم میتونه تک باشه

هیچکس با حجاب زشت نمیشه

زیبایی هات کمی پوشونده میشه

اونم جلوی نامحرم نه کلا

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی