2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 38 پست
سر یه حجاب نمیسوزی.... کلا لخت نباشی کافه دیگ یکم بپوشونی مثلا قسمت باس. ن یا سینه 

حکم جدیده؟؟😁

عزیزم حد و حدود حجاب صراحتا در قرآن بیان شده

فقط گردی صورت و دست ها تا مچ 

مشخص بودن برآمدگی ها هم ممنوعه 

یادت باشه خدا همونقدر که ارحم الراحمینه ، جبار و‌متکبر هم هست

دلخوش بودن خیلی افراطی انسان به مهربونی خدا از تیرهای شیطانه 

حسبی الله ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که ندیدم کسی تاحالا با حجاب زشت شده باشه 

همه میگن با حجاب زشت میشیم بعد چادر میذارن شبیه فرشته ها میشن

روزای خاص سال این در و دافا رو میبینم حجاب میذارن و چادر سر میکنن  خیلی خوشگل میشن 

اگر حجاب رو دوست داری و فلسفه حجاب رو قبول داری بذار

با دیگران چیکار داری؟

یه عده پیف پیف میکنن ولی برات اصلا مهم نباشه

الان تو بری بهشون بگی من از رنگ موی شما خوشم نمیاد یچیزی بذارید که من بپسندم یا مانتوهاتون خیلی زشته مگه اونا به حرفت گوش میدن؟

بخاطر همین هرطور که دوست داری و عقلت میگه زندگی کن

من که ندیدم کسی تاحالا با حجاب زشت شده باشه  همه میگن با حجاب زشت میشیم بعد چادر میذارن شبیه ف ...

راست میگین واقعا 

باید حتما چادر باشه یا بدون چادر هم خوبه؟

حکم جدیده؟؟😁 عزیزم حد و حدود حجاب صراحتا در قرآن بیان شده فقط گردی صورت و دست ها تا مچ  مشخ ...

الان این حدود حجاب رو بدون چادر هم میشه رعایت کرد درسته؟

سعی کن پوشیده باشی مثلا برجستگی هات معلوم نباشه من خودم ازین مانتو عروسکی ها هست بلندا که تا پایین ز ...

من یه لول بدتر از شمام 😂مانتو ام کوتاه جلو بار و گرنه موهام در همون حد بیرونه