2777
2789
عنوان

رفتم مهمونی +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2152 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیون بشم اگ نمیزارم یا از قصدم بخدا هزار باره دارم میزارم تازه گفتم نکنه سایز عکس مناسب نباشه اسکری ...

باید آپلود کنی گل 

سایت باگ داره 

ناراحت نشو 

شوخی میکنم راه برام کوتاه بشه 

تو مسیرم

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
ازکجامیای ب کجامیری

از کوفه آمدم به کنعان میروم ای دوست😅😅🥴

از گیلان به تهران 

مادرم اسکن داره میرم پیشش باشم فردا رو 

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔

عزیزم یسوال میشه بپرسم کارت رنگ مو هست میشه بگی چقد درآمد داره درماه؟

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
متغیره عزیزم من از ماهی ۴۰۰تومن داشتم تا ماهی۴۰تومن شغل آزاد متغیره 

ماهی چهل میلیون چقدش سودبوده؟برلی هر مو میانگین چقدمیگیری؟

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
اصلا سمتش نرو خیییییییلی سخته خیلی 

خب عزیزم میشه بگی؟؟چون من حامی ندارم غیرخدا.واقعا نیازبه درآمددارم سختیشم به جون میخرم🥺

خب عزیزم میشه بگی؟؟چون من حامی ندارم غیرخدا.واقعا نیازبه درآمددارم سختیشم به جون میخرم🥺

حالا ک حامی نداری اصلا دیگه سراغش نرو من خودم حامی نداشتم ک زده شدم همه چیو با خون دل گرفتم بیا درخواست دوستی بده تا برات بگم