2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من که نمیشه

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️
مگه میشه🧐چه جالب من حتی نشنیده بودم🥸

نمیدونم منم درسته یا نه 

یبار ی جا دیدم مراحل خواب کسی رفتن خلاصع بش فک کردم خوابیدم 

یعنی ب خواب رفتم. طرفو تو خوابم ندیدم فقط دیدم ی پیام ب گوشیم دادع من وتو هم سن نیستم یا سنامون بهم نمیخورع بعد اون خیلی اروم شدم 

من تونستم 

فقطم با مادرم که از دنیا رفته ،توی خواب ارتباط میگیرم و حرف میزنم 

۹۰ درصد مواقع که خواستم شده

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
امتحان کردی مراحلش رفتی؟ 

نه اصلا فک نمیکنم بشه مراحلش سخته؟

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️
من تونستم  فقطم با مادرم که از دنیا رفته ،توی خواب ارتباط میگیرم و حرف میزنم  ۹۰ درصد مو ...

خدا بیامرزتش 

ن عزیزم من میخام با ادم زنده حرف بزنم رو در رو

خوب مراحلش چیه؟

خوب مراحلش چیه؟

1 برو ی جا دراز بکش لباس راحتی بپوش

2 چشماتو ببند نفس عمیق بکش رو طرف تمرکز کن

3 باهاش حرف بزن تو دلت قشنگ فک کن جلوته وتمام احساسات بکار ببر

4حالا دست وپاتو کشید کن ستاره شو

5با ی فرکانس فک کن همونایی ک تو دلت گفتی بهش بفرست براش

6 حالا خودت تمرکز کن فک کن از زمین بلند میشی اول زانو هات بعد بقیه ی اعضای بدنت  قشنگ حس کن ک داری میری ب خواب کسی روحت بلن بشع 

7 بعدش ممکنه بخوابی وخواب نا مفهوم ببینی و چرت و پرت و بعد ی جایی میبنی داری باهاش حرف میزنی 

((شب اینکارو انجام بده مطمن شو ک خابیده، اتاق ک دماش متوسط باشه وتاریک باشه)) 

این کارم ممکنه 1 ساعت طول بکشه دو دقیقه ای بلند نشو 

مراحل قشنگ انجام بده

عزیزم من انجام دادم تا ی جایی. رفتم طرفو ندیدم فقط فهمیدم بهم تو خواب یپام داد گفت ما سنامون بهم نمیخورع بعدش خیلیییی آروم ‌شدم