2777
2789
عنوان

عمل بینی تبریز

469 بازدید | 5 پست

سلام خانوما خوبین؟؟

عزیزان کسی دکتر سحر زاهدی رو میشناسه برای جراحی بینی؟؟توی تبریز هستن

اگه کسی کارشونو دیده یا عمل کرده لطفا بگه راضی هست یا نههه؟؟؟

من تحقیق کردم و کاراشو دیدم پسندیدم طبیعی و شیک میکنه بینی رو خلاصه باب سلیقه‌ی من بود 

و رفتم عمل کردم الان سه ماهه عمل کردم و راضیم طبیعیه خوب شده یه ورم کوچیک فقط کنار پره بینیم هس نمیدونم کی رفع میشه

کسی تجربه‌ای داره درمورد ورم لطفا بگه

نه مشکل تنفسی داشتم نه درد و اذیتی هیچی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تحقیق کردم و کاراشو دیدم پسندیدم طبیعی و شیک میکنه بینی رو خلاصه باب سلیقه‌ی من بود  و رفتم ...

ممنون میشم درخواست دوستی ام رو بپذیرید . درسته چند ماهی هست عمل کردید ولی بگم اینو که

در مورد ورم نمک کم مصرف کنید و برخی از دکترها کورتون تزریق میکنند هرچند میگن بهتره تزریق نشه و قرص اناهیل اناناس خیلی خوبه برا ترمیم زخم ورم

شما پیش دکتر زاهدی عمل کردید؟

بله عزیزم پیش سحر زاهدی عمل کردم الان 8ماهه راضیم طبیعی هستش

من به این نتیجه رسیدم دکتر کلا کارش اینه زیاد بینی رو دستکاری نمیکنن،حالت طبیعی‌ای میکنن که به چهره طرف میاد، قوس خاصی هم‌نمیدن اگه بینی نرمال باشه بعدعملش بهتر میشه ولی اگه بینی بزرگ و‌پره‌هاشم بزرگ باشه پره‌هاشو زیاد جمع نمیکنه کلا کاراشو ببینین توی پیچشون هست 

کارشون برای نچرال پسندا عالیه بنظرم ولی برا نیمه فانتزی نه چون خودشونم نیمه فانتزی نمیکنن سبکشون نچرال اروپایی هستش