2777
2789

خراب نیس نه ورم نه هیچی نداره فقط درد میکنه میزنه به لپ گوش فک و همه جام چیکار کنم اگ عفونت کرده باشه دکتر می‌فهمه؟ چون گفت سالمه اون یکیو کشید گفت اگ اینم درد کرد بیا بکشم چون اون یکی اضافه بود وگرنه قرار بود اینی که درد میکرد بکشم... 

ته دهنمه پایین سمت چپ بنظرتون بکشم دردش یطوریه حالت تهوع میگیرم چرا درد میکنه بنظر وقتی سالمه؟ خیلی هم چسبیده به لثم🚶🏼‍♀️🖤

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا یکی از دندونای عقلمو کشیدم یعنی رفتم اون دنیا وبرگشتم اونقدر داد بیداد کرده بودم .اولش که بی حسی زد گفتم دکتر بیحس نیست دست به کار شد بکشه جیغ زدم از درد دوباره بی حسی زد بازم بیحس نشد با همون درد کشید.هنوزم فکر میکنم فکم درد میگیره

🌼
خدایا یکی از دندونای عقلمو کشیدم یعنی رفتم اون دنیا وبرگشتم اونقدر داد بیداد کرده بودم .اولش که بی ح ...

وای واقعا چرا بی حس نشه؟؟؟ 💔ترسیدم 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

من عین این تجربه رو دارم یکی از دندون عقل هام رو کشیدم همونجا بعدش پایینی شروع کرد به درد گرفتن بزار یکی دو روز بگذره برو سریع بکش چون  تحریک شده اعصاب دندونت دردش شروع شده ضمنا ظاهرش سالمه زیر عفونته من که انقدر دردش زیاد بود و وحشتناک سریع ۲ روز بعد کشیدم توی این ۲ روز هم ژلوفن فقط دردش هم میزد تو گوش و گلوم

من عین این تجربه رو دارم یکی از دندون عقل هام رو کشیدم همونجا بعدش پایینی شروع کرد به درد گرفتن بزار ...

نه قبل همون کشیدن دندون عقل بالایی این پایینی کلن درد میکرد چیکار کنم اگ بی حس نشه چی🚶🏼‍♀️🖤

ضمنانگران نباش احساس بعدش انقدر،خوبه که آدم دیگه درد نداره نترس 

بی حس شد بعد دندونت؟؟؟