2777
2789
عنوان

ثبت‌نام بدون قرعه کشی خودرو

178 بازدید | 9 پست

سلام دوستان اگه کسی امروز بره تعویض پلاک کنه سند قطعی بزنه به اسم یه نفر دیگه،پلاکش از فرداش غیر فعال میشه و آیا می‌تونه تو ثبت نام بدون قرعه کشی خودرو که 18ام قراره بنویسن ثبت نام کنه؟سند وکالتیو میدونم نمیشه ولی سند قطعی رو کسی اطلاعی داره؟آخه من شنیده بودم تا یکسال و اخیرا تا شش ماه پلاکش فعال میمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن تا 4 سال ماشین نباید به اسمت باشه

نه بابا چهار سال که نیست قبلا یکسال بود اخیرا میگن شش ماه ولی اگه ماشینتو وکالتی بفروشی نمیتونی ثبت نام کنی چون پلاکت همچنان فعال میمونه ولی شک من تو اینه که پلاک رو تو انبار نگه میدارن واس همین پرسیدم پلاک تو انباره ولی میگن اگه سند قطعی بزنی و نه وکالتی،میتونی ماشین بنویسی