2777
2789
عنوان

بیاید تو رو خدا 😭😭

138 بازدید | 11 پست

مامانم سر ی مسئله کاملا بی اهمیت بلند شد هر چی دلش خواست گفت بهم گفت برو از این خونه ،نمی دونم خبر مرگ تو بیارن من حرصم دراومد گفتم الهی من تو کفن ببینی تا بدونی داغ چیه حرصم در اومد آخه بعد شروع کرد نفرین کردن حرام کردن شیرش 

من روزه میگیرم نماز میخونم دلم گرفته فکر میکنم 

کارهای خوبم و بدم دیگه فرقی نمی کنه چ روزه بگیرم و نگیرم چ نماز بخونم چ نخونم من حتی تو ماه رمضونم سعی میکردم غیبت نکنم ولی با اتفاق امروز نفرین مادرم خیلی ناامید شدم اعتماد ب نفسم و از دست دادم دلم گرفته من هر چقدر سعی میکنم ب خدا نزدیک شم آخر ی دعوای بین منو مادرم درست میشه همه چی خراب میشه احساس میکنم حتی نمی تونم خدا رو تو زندگیم داشته باشم😭😭

دعوای مادر دختری از قدیم الایام بوده و هست

خدارو ازت دور نمیکنه در  ضمن مادر اکه ناحق بگه ک دیگه خدا حق بهش نمیده.اونم بنده خداست مثل تو

زایمان امتیازی ب ما مادرا نمیده ک بچهامون اذیت کنیم تهشم بگیم من مادرم شیر دادم ال بل

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نفرین ناحق و بی مورد نمیگیره مادرا ممکنه جوگیربشن اون لحظه یه چیزی بگن بعد یادشون بره که چی گفتن نفرینهای اینطوری رو خیلی جدی نگیر 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

اووووه بیخیال بابا پیش میاد از این بحثا

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
مادر مقدس نیس گلم شما خوبیتو ادامه بده بی جواب نمیمونه تو برای خدا روزه و‌نماز میخونی نه مادرت 

کی نسل ما یاد میگیره بارداری و زایمان مجوز بر عذاب دادن و سوار شدن ب بچه نمیشه

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

مادرتون افسردگی نداره ؟ 

چند ساله شون هست تو دوران یائسگی نیست ؟ 

بنده خدا شاید دست خودش نبوده به دل نگیر 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
عزیزم نفرین ناحق و بی مورد نمیگیره مادرا ممکنه جوگیربشن اون لحظه یه چیزی بگن بعد یادشون بره که چی گف ...

آخه میگن آه مادر زود میگیره نمی دونم اگه راضی نباشه هیچ عمل خوبت قبول نمیشه خدا بهت نگاه نمیکنه از این حرفا خیلی شنیدم می ترسم

آخه میگن آه مادر زود میگیره نمی دونم اگه راضی نباشه هیچ عمل خوبت قبول نمیشه خدا بهت نگاه نمیکنه از ا ...

نه عزیزم نفرین پدر زود میگیره و دعای مادر 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
مادرتون افسردگی نداره ؟  چند ساله شون هست تو دوران یائسگی نیست ؟  بنده خدا شاید دست خودش ...

چرا ب نظرم داره سختی زیاد کشیده 

آخه خیلی حساسه کوچکترین کارم بهش بر میخوره دعوا می‌کنه من عذاب وجدان میگیرم می ترسم از عواقبش

چرا ب نظرم داره سختی زیاد کشیده  آخه خیلی حساسه کوچکترین کارم بهش بر میخوره دعوا می‌کنه من عذا ...

دمنوش گل گاو زبان براشون دم کن دمنوش زعفرون دمنوش اسطوخودوس دم کن هر روز یکی  از این دم نوش ها بهشون بده آرام بخش هست بنده خدا دست خودشون نیست به دل نگیر شما بیشتر حواست بهش باشه 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒