2777
2789
کجاش اشتباه شما توی اینترنتم بزنید ده مزایای طناب زدن میاره خیلی ام مفیده

افتادگی رحم میاره 

ضمنا اسب سواری هم همینطوره 

ندیدی زنای اروپایی یه طرفه میشینن 

کلا اشتباه به ما رسوندن مطالب علمی رو 

خب چیکار کنم من کلی گفتم چیکار به شما دارم راه خودت برو

بهتر بود بگی ورزش کنید 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طناب برای همه نمیتونه مفید باشه کسایی ک گوش میانیشون مشکل داره افتادگی رحم دارن  بهتره ط ...

عزیزم تو اینترنتم هست طناب زدن خیلی مفیده خب من چی کار کنم الان هرکی اومده میگه من پریودم من طبیعی زایمان کردم

این مطلب علمیه و کلی 

اونایی که مشکل دارن خب نباید انجام بدن دیگه

مثل شنا مثل اسب سواری مثل دووو

بهتر بود بگی ورزش کنید 

باباجان تو اینترنتم زده طناب خیلی مفیده مخصوصا برا خانوما

چیکار کنم الان من وقتی نوشته ورزش طناب زدن‌مفیده

دکترمم گفت مفیده برای لاغری انجام بده

اینم‌مثل شنا و دو و هزار ورزش دیگه هرکی مشکل داره خودش می دونه نباید انجام بده

جدی؟ 

منم همسرم میگه طناب بزن ولی من ترسیدم که افتادگی رحم بگیرم 

مطمئنین ضرر نداره؟ 

و اینه ده دقیقه مدام می‌زنید؟ من که 50 تا طناب بزنم باید 4 5 دقیقه استراحت کنم حتما.. 

حلقه چطوره؟ 

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی،صفر میشی!  
جدی؟  منم همسرم میگه طناب بزن ولی من ترسیدم که افتادگی رحم بگیرم  مطمئنین ضرر نداره؟&nbs ...

از کم شروع کن از توانت روزی یه دقیقه شروووع کن

تا برسی به بالاتر

والا اگه طناب افتادگی میاره دویدن ام میاره...

همش الکی برا سلامتی خیلی خوبه

تنها راه لاغر شدن مگه طناب زدنه؟؟؟؟ من راهکار خودمو دارم طناب هم واسه منی که زایمان طبیعی کردم اصل ...

سلام. شب بخیر.

زایمان هات خوب بود؟از شروع درد شدید تا زایمانت چقد طول کشید؟؟

وزن پسراتون چند بود؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
سلام. شب بخیر. زایمان هات خوب بود؟از شروع درد شدید تا زایمانت چقد طول کشید؟؟ وزن پسراتون چند بود؟

سلام عزیزم زایمان اولم که امپول فشار زدن و درد شدیدم نیم ساعت طول کشید فقط 

ولی دومی ۱۲ساعت درد شدید داشتم و فیزیولوژیک زایمان کردم افتضاح بود

جفتشون ۳کیلو  بودن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری