2777
2789
اینکه لزومی نداره اینقدر قاطی شدن🥴😬

وقتی همه خواننده هامون ممنوع التصویر شدن میخواین من پاشم برم بخونم ؟ خب معلومه رو میارن به این چیزا 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی همه خواننده هامون ممنوع التصویر شدن میخواین من پاشم برم بخونم ؟ خب معلومه رو میارن به این چیزا& ...

الهی بمیرم واسه هم وطنام واسه خواننده های خوبمون ورزشکارا و بازیگرای با استعدادمون 😔

تو نی نی سایت پشماتون تو یه جلسه تضمینی میریزه 🙄بدون درد😮بدون بازگشت 😲بدون هزینه های گزاف😳
بخدا آدم کلافه میشه روزی چندین بار

ب درک 

100 ساله تی وی رو باز نکردم 

«وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه ، تنها به جرعه های فراموشی دلخـوشم ، راسکول نیکوف یه پیرزنو شقه کرد و من با اون تبر فرشته ی الهامو میکشم ! »
الهی بمیرم واسه هم وطنام واسه خواننده های خوبمون ورزشکارا و بازیگرای با استعدادمون 😔

الهی باعث .و بانیاش و طرفداراش مخصوصاً اونایی که اینجا هستن بمیرن

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

یه کلیپ قدیمی از روز چهارشنبه سوری دیدم که تو رسانه ملی پخش میشده چند ساعت پیش که توش خانوم گلاب آدینه داشت میرقصید حقیقتا دلم پر غم شد 

الهی باعث .و بانیاش و طرفداراش مخصوصاً اونایی که اینجا هستن بمیرن

چطور دلت میاد پس ایرانیایی ک مهاجرت میکنن اونام غریبن دیگه اینام چاره ی دیگه ای نداشتن اومدن اینجا میتونستن میرفتن کشورای بهتر

چطور دلت میاد پس ایرانیایی ک مهاجرت میکنن اونام غریبن دیگه اینام چاره ی دیگه ای نداشتن اومدن اینجا م ...

عزیزمممم اشتباه فهمیدی 😂😂😂 

باعث و بان ی ممنوع التصویر شدن هنرمندامونو گفتم