2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار مسافرت رفته بودیم با خواهرشوهرم و مادرشوهرم اینا 

داشتم نماز می‌خوندم رفتم رکوع زارررت گفتم به روم نیارم‌ ادامه دادم پسر خواهرشوهرم۱۷سالشه گفت زندایی نمازت باطله 

😔

هرچی میگی قطعا درسته 😄 برای سلامتی مامانم صلوات می‌فرستی ؟😇🤍 چیشد فکر کردی اسم من عصمته؟🥲😂

یه جا رفتیم سوارکاری و اسب و اینا بود یه اسبه بود خیلی خوشرنگ و خوشگل بود یالش طلایی بود خودشم تو مایه های قهوه ای خیلی ازش خوشم اومد بعد چون خیلی خوشگل بود به ذهنم رسید حتما ماده س 😄

بعد فکر کردم اگه بچه داشته باشه حتما اونم خیلی خوشگل میشه بعد دیدم آره ماده س چون زیرش یه چیزی شبیه پستان بود دیگه خودم تو ذهن خودم مطمئن شدم ماده س😁

ولی دیدم عه بیچاره چرا اینشکلیه از مرده پرسیدم اسبه شیر نداره مگه که پستانش کوچکه🤭

بعد یه جوری نگام کرد گفت خانم این نره🤕

بعد دوستم گفت خوله اون یه چیز دیگه س یعنی نفهمیدی🤦‍♂️

منو میگی میخواستم محو بشم...

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین

هییییچ چیزی منو خجالت زده نمیکنه 

ب جز نداشتنش کنارم ؛ هییییچ چیزی ....

میرم جاهایی ک قبلا با هم میرفتیم ؛میپرسن کو نفست ..... خجالت میکشم بگم منکه دیگه ازش خبرم ،ندارم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خاستگار واسه خواهرم اومده بود طرف رف دسشویی من ندیدمش اومدم برم دسشویی درو باز کردم یهو یه صدای اومد همون راه رو رفتم تو اتاق دیگ بیرون نیومدم

خلاصه دیگه نفهمیدم چی شد که دیگ نیومدن خونمون

تو بچگی که چه عرض کنم... ۱۳,۱۴سالگی اگه مهمون میومد خونه ، چادر سر میکردم میرفتم با همه مردای نامح ...

از وضع الآنت برام بگو 😂

تیپت چجوریه

هرچی میگی قطعا درسته 😄 برای سلامتی مامانم صلوات می‌فرستی ؟😇🤍 چیشد فکر کردی اسم من عصمته؟🥲😂
تو بچگی که چه عرض کنم... ۱۳,۱۴سالگی اگه مهمون میومد خونه ، چادر سر میکردم میرفتم با همه مردای نامح ...

وای وای وای😂😂😂😂😂😂😂

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.

عزیزم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه پسر عمو دارم مذهبی سه ساله پیش بود میخواستم بگم تو چار تا زن میگیری بعد چون همیشه واسه خانوما میگن مثلا شوهر میکنی منم حواسم نبود بش گفتم من میدونم اخرش تو چارتا زن میک..نی و دیگه اومدم درستش کنم گف تازه ولش کن جم نمیشه واست😐😂💔