2777
2789

چند ماه پیش رفتم فرمانداری شهرمون یه پسره سرباز بود اونجا شمارشو داد گفت هر وقت مشکلی داشتین توی این مرکز بهم بگین کمکتون میکنم منم از اونجایی که خیلی خوش بینم به همه چی  شمارمو دادم گفتم شاید اینجا کارم گیر کرد ازش کمک بگیرم بعد ها دیدم استوریام ریپلای میکنه چراغ سبز نشون میده بعد پیام داذ که من از شما خوشم اومده قصد دوستی هم ندارم قصدم ازدواجه منم از اونجایی که اسم فامیلم میدونست میترسیدم جوابش بدم  یروز گفت من خودم خونتون پیدا میکنم میام با مادرت صخبت میکنم بفهمی قصدم خیره منم خر شدم جوابش دادم گفت بیا بریم بیرون باهم حرف بزنیم اخلاق هم دستمون بیاد این حرفا هی من رد میکردم اوم پیله میکرد دو سه ماهی گذشت اخرش به بهونه اینکه من گرسنمه برپ برام غذا بگیر من سربازم نمیتونم برم بگیرم دلم سوخت قیول کردم اونجا بود که اومد تو ماشینم نشست  دستم گرقت میخواست ازم لب بگیره منم هی خودم میکشیدم گفتم نکن نکن بعد که رفتک خونه بلاکش کزدم و همه وی تموم کردم سه ماهی گذشت دوباره با یه شماره ناشناس پیام دادو منم خر شدم باز جوابش دادم گفت بیا بیرون ببینمت بخدا دست بهت نمیزنم یه چند باری رفتیم بیرون بار پیله شد بهم که اره دوست دارم چرا نباید دستت بگیرم همیشه بهم میگقت چقد سفتی  همونجا عصبانی شد گفت تو شوهرک کنی به شوهرت نمیدی من دوباره قهر کردم جوابش ندادم کان کردیم حالا دوباره پیداش شده میگه میخوامت پیامشم الان میزارم براتون توروخدا کمکم کنین که ایا واقعا میخواد یا قصدش اذیته اها اینم بگم که یبارم گفت بهم دل نبند ما قرار نیست ازدواج کنیم اخریم براس همین دیگه کلا گفتم من نمتونم ادامه بدم اینم بگم همش درخواست ....+18 میکرد اخرشم گفت میخواستم امتحانت کنم اسکرین شاتم میزارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید چقدر دخترا اسکول شدن اخه

سربازم شد کیس؟؟

که برید باهاش دوست شین😐😐

ارزش خودتونو بدونید بابا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
بیشعوره  خواسته تو دوران سربازی یه حالی هم کرده باشه

فک‌کنم کافور گرون شده

نمیریزن تو غذاهاشون

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
شاید روزی سرتیپ شدد خخخخ

اره ارواح عمش