همکاری که کارهاش را میندازه رو شونه تو....وتازه طلبکارم هست که چرا میگی انجام نمیدم...
کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بگو این وظایف شماست من مسئولیت کار خودم رو دارم و همون رو انجام میدم
خیلی رو داره.چون سابقش بیشتره.میگه هرچی من میگم بگو چشم...
کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد
خیلی راحت بگو من نمیتونم انجام بدم کارای خودم مونده😐
نفهمه.امروز باهاش دعوام شد.اعصابم را ریخت به هم
خیلی راحت بگو من نمیتونم انجام بدم کارای خودم مونده😐
اینقدر بی شرف...میگه تو کارت چیری نیست.کاری نمیکنی
اینجور وقتا شما هم باید روت رو زیاد کنی و بتونی نه بگی وگرنه هی سواستفاده میکنه اعصابتو به خاطرش خ ...
کآرمن یه بخش دیگه اس..به خاطر این عوضی باید بیام این بخش کار کنم.هم از کار مزخرف خسته شدم..هم رفتارهای این همکار بی شعور
من اینارو میبینم از سرکار رفتن میترسم🥲 عیب نداره شماهم پررویی خرج بده و رو حرفت بمون بگو خودم کارا ...
خودش دم ودقیقه تو مت میتابه.تا میبینه کتاب دستمه زورش میاد.بدبختی کنار من میشینه.کامل میبینه کار دارم یانه