2777
2789

از ۱۴ فروردین ماشینم رو دزد برده هیچ خبری ازش نیست یعنی دیگه پیدا نمیشه اگه کسی تجربه داره تو رو خدا بهم یه چیزی بگه دیوونه شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای عزیزم

تو‌ کوچه میذاشتیش؟

قفل فرمون نداشت؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

چی بگم پلیس ها بخوان پیدا کنن پیدا میکنن چند ساعته‌ بخوان هم پشت گوش بندازن پیدا نمیشه. 

ماشین پدر من ۴ ساله دزدیده شده الان زنگ زدن بیا پلاکش رو غیر فعال کن. 

یعنی چهره دزد ماشین پدرم کاملا تو دوربین ها معلوم بود کافی بود اینا پیگیری میکردن و چهره نگاری درجا پیدا میشد

خیلی راحت دم مغازه بوده یه لحظه همسرم می ره جایی ۱۰ دقیقه بیشتر طول نمی کشه بر میگرده ماشین نیست دوربین عکس دزد رو داره اما پلیس نمیتونه پیدا کنه

سال ۸۹ ماشین من رو هم  از بلوار امامت مشهد دزدیدن.ماشین مدلش قدیمی بود.پلیس گفت باهاش خلاف کردن و تو بلوار برونسی گذاشته بودن.ساکنین اون خیابون بعد یه مدت که میبینن ماشین خاک گرفته و درش بازه و ازش دزدی شده زنگ میزنن به پلیس و بعد ما رفتیم ماشین رو تحویل گرفتیم روکش صندلی ضبط لاستیک زاپاس برده بودن.

براي يافتن هر چه كه گم شده يا دزديده شده باشد (گرچه انسان باشد) اين ذكر را بسيار بخوانيد... (أَصبَحتُ في أَمانِ الله، أَمسيتُ في جِوارِ الله: در پناه خدا صبح كردم؛ در پناه خدا وارد شب شدم.)[گوهرهاي حكيمانه:14]