2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نئودرم خریدم چرب بود

مای خریدم  رد سفیدی داره

فعلا تجربه این دو نوع رو دارم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

برای پوست چرب و مستعد جوش خوبه؟!!

آره من پوستم چربه ، یک لوازم آرایشی توی بندرعباس هست کارش عالیه یک ژل شستشو ایرانی و همون کرم ضد آفتاب با یک آبرسان خارجی داد صبح صورتت رو با ژل میشوری بعد کرم ضد آفتاب می زنی هر ۲ ساعت بعد شب صورتت رو با ژل میشوری بعد آبرسان میزنی 

راسن بهتره یا درماتیپیک؟  استفاده هم کردی؟

درماتیپیک خیلی خوبه . 

راسن هم خوبه ولی قیمتش پایین تره 

بله استفاده کردم راسن رو درماتیپیک هم خواهرم استفاده کرده میگ از راسن بهتره.راسن نوع بیرنگش مخصوص پوست چرب برای پوستهای جوش دار خوبه .

برای لک بتونی بیودرما باید اصلش رو‌گیر بیاری وگرنه پولت می‌ره ب فنا . یک نوعش هست فقط برای لک هست جلدش سفید رنگه اونو میگم نارنجی نه . بیرنگ ضد لک داره ک دور چشم هم میشه زد . بیودرما 

درماتیپیک خیلی خوبه .  راسن هم خوبه ولی قیمتش پایین تره  بله استفاده کردم راسن رو درماتی ...

مرسی عزیزم

بیودرما اصلش پیدا نمیشه 

صورتم جوش و لک نداره فقط کک و مک داره میزنه پوستمم چرب نیست 

بیودرما اصلش پیدا نمیشه  صورتم جوش و لک نداره فقط کک و مک داره میزنه پوستمم چرب نیست

تو بعضیانلاین شاپها هست باید بگردی آنلاین شاپ معتبر پیدا کنی . 

ولی درماتیپیک هم خوبه. ببین ضدآفتاب خریدی تو خونه هم بزن چند بار در روز حتی تو خونه. اب زیاد بخور . رژیمت رو رعایت کن قند و ..حذف . ورزش کن خوب میشه