2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب هویچ رو میدونم. بقیه رو نه

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤

جگر اصلا نخور. 

صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت  اندازه  صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه

هر خوراکی به اندازه باشه هیچ ضرری نداره عزیزم ولی خوردن دمنوش زعفرون و زرشک خوب نیست خیلی کم داخل غذاها باشه اشکال نداره

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

نه همه چی به اندازه بخوری هیچی نمیشه فقط جیگر نخور 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

آب زرشک و‌زعفران البته منظور مقدار غلیظ ‌‌هست 

باقالی 

جگر 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

آبغوره زیاد نخور گوجه هم زیاد نخور

جگر و آب هویج و آلو سیاه هم خوب نیست

ولی من از ماه دو یکم جگر و آب هویج میخوردم

آبغوره هم به اندازه سالاد سیرازی میخورم

گوجه هم بیشتر 1 یا 2 تا نمیخورم

نمیخواستم دیگه عضو بشم ولی بازم نتونستم😊