2777
2789
عنوان

خستگی و خواب و فقر آهن

221 بازدید | 8 پست

سلام خانمای گل😘من تقریبا چندین سال که فقر آهن شدید دارم و هرشب قرص آهن ففول استفاده میکنم. درکنارش انواع قرص ویتامین و تقویتی هم استفاده میکنم ولی به شدت به شدت احساس خستگی کسلی و خواب میکنم🥲همش درحال خوابم و اصلا جون تو بدنم نیست هرکاری که اطرافیان گفتن هم انجام دادم ولی اثری نداره 🥲🥲🥲همش بیحالم و حوصله ندارم و میخوام بخوابم

کسی اینطوری بوده و خوب شده باشه؟ 

راهکاری دارین بهم بدین ممنونم 

۱۹سالمه

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹

سلام عزیزم یه قرصی بهت معرفی میکنم برای اونایی که کم خونی شدید دارن عالیه سریع رفع میشه قیمتش هم بالا نیست حتما حتما بخر این فرفولیک و اینا رو بنداز دور بره خواهر خودم پریودی هاش خونریزی شدید داشت از این قرص مصرف کرد کم خونیش رفع شد.

فروفورت دئودنال  

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

سلام

منم قبلا مثل تو بودم

۳ ماه قرص آهن خوردم و... ولی فایده ای نداشت، بدنم آهن رو جذب نمی کرد

رفتم دکتر طب سنتی ، ۷ جلسه بادکش و رژیم مخصوص گذاشت، الان بهترم، دیگه نرفتم آزمایش

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم یه قرصی بهت معرفی میکنم برای اونایی که کم خونی شدید دارن عالیه سریع رفع میشه قیمتش هم بال ...

برای من که مشکلی نداره؟

به خاطر سنم میگم

سلام منم قبلا مثل تو بودم ۳ ماه قرص آهن خوردم و... ولی فایده ای نداشت، بدنم آهن رو جذب نمی کرد ...

پیشنهاد خوبی بود 

منم باید اقدام کنم 💋

تمام بدنتون رو بادکش کردین؟

برای من که مشکلی نداره؟ به خاطر سنم میگم

نه بابا من ۱۷ سالمه هفته ای یکی میخورم چون کم خونی ندارم یکمه ولی تو که زیاده هر روز بخور اجیم هر چی قرص آهن داشت انداخت دور فقط از اینا خورد

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

نه بابا من ۱۷ سالمه هفته ای یکی میخورم چون کم خونی ندارم یکمه ولی تو که زیاده هر روز بخور اجیم هر چی ...

اهان ممنونم عزیزم لطف کردی🌹🌹

پیشنهاد خوبی بود  منم باید اقدام کنم 💋 تمام بدنتون رو بادکش کردین؟

نه ، فقط از پشت شونه ها تا  کمر

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...