2777
2789
عنوان

بچه دارا یه لحظه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید باور نکنی منم وضعم‌همینه بردم دکتر گف بر دندونشه گف عصاره‌گوشتو حتما بده که اوایل میخوره الان نمیخوره. کلا خیلییییی کم میخوره دکتر گف دوره آش باید بگذره 

من چند روز پیش غذاشو که بهم زد سرتاپاش شده بود ابوشت و ماست دریغ از اینه یه نقطه بره تو دهنش انقد سر داد زدم لوم تا شب می‌سوخت انقد گریه کرد ولی فایده نداره چون نمیخوره

شاید باور نکنی منم وضعم‌همینه بردم دکتر گف بر دندونشه گف عصاره‌گوشتو حتما بده که اوایل میخوره الان ن ...

دخترمن نه گوشت دوست داره نه مرغ نه تخم مرغ  

واقعا نمیدونم چیکار کنم بعد یکسالگی هیچی نمیخوره 

حالا سعی کن بهش بده یه کمم شده دختر من قبلا یه تخم مرغ میدم با بازی و داستان میخوره ولی الان یه ذره ام نمیخوره 

ببین من کتلت با سیب زمینی سرخ شده میدم معمولا این دوتارو‌دوست دارن بچه ها توام بده دکترش میگف مهم اینه کربوهیدرات بخوره چه ماکارونی چ سیب زمینی تا دندوناش دربیاد همینه داستان

حالا سعی کن بهش بده یه کمم شده دختر من قبلا یه تخم مرغ میدم با بازی و داستان میخوره ولی الان یه ذره ...

قبلا دختر منم تخم مرغ دوست داشت الان تف میکنه 

چند تا دندون داره؟ 

فقط باید صبور بود منم که اصلا صبور نیستم فقط فکرم هرلحظه اینه دخترم هیچی نخورده😒 دختر شما چند تا د ...

الان ۱۰ تا دندون داره دختر منم داروی اشتها آورم میخوره بازم اشتها نداره

الان ۱۰ تا دندون داره دختر منم داروی اشتها آورم میخوره بازم اشتها نداره

خوب حتما دندونش خیلی کلافه آش کرده دختر من روزی بوده به تیکه نونم نخورده البته الانم تعریفی نداره صبونه نون لواش خالی با چای عسل میخوره با پنیری کره اینا دشمنه البته دختر من از اولم تشت‌هاش زیاد‌نبود شیرین زوری میخوره ولی این دو سه ماه دیگه فاجعه شده البته وسطا چند روز خوب بود 

راستی یه شیرخشک خارجی براش یکی از اقوام آورد اسمش پدیاشور بود قوطی نهصد گرمایش یک و دویست سیصد اونو انقد خوب میخوره اشتهاشم‌باز‌کرده بود مکمله ویتامیناش چند برابر شیرخشک معمولیاست میخوام از ش بگیرم حداقل روز ی دوبار  از اون بدم دوبار پاستوریزه تو پیچای اینست هست اگه‌میتثنی‌براش‌بگیر خیلیییییییی خوبه یعنی دختر من با یه قوطی صورتش اپل شده بود واقعا حیف که انقد گرونه ولی