تو این سه سال دبیرستان هیچکاری نکردم گفتم برای کنکور بخونم، که اونم نخوندم. نه تفریح کردم نه درس خوندم
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
عزیزم سعی کن این زمانی ک داری تا روز کنکور هیچ تایمت هدر نره چون واقعا بعدش حسرت میخوری .مهم ترین دو ...
اره پارسال ک کنکور دادم سر جلسه سوالا خیلی برام راحت میومد با اینکه زیاد نخونده بودم همش میگفتم اگ ۱ ماه هم وقت داشتم میتونستم بزنم تست هارو اما موقع عمل ک میشه نمیتونم خوب درس بخونم آن خودمو سرزنش میکنم خودمم خسنه شدم
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.