2777
2789
عنوان

یه سوال خیلی مهم

150 بازدید | 10 پست

چرا اینجا همه حالا به راست دروغش کاری ندارم میان از بدبختیاشون پست میزارن و کسی هیچی از خوشیاش نمیگه؟

مثلا نمیاد بگه من خوشبختم

شوهر و بچه خوب و سالم دارم

خانواده شوهرم عالی هستن

واقعا چرا اینطوری هستین؟

نظری ب کار من کن ک ز دست رفت کارم،،،،،، به کسم مکن حواله ک بجز تو کس ندارم❤️🫂❤️

چش میخورن😎

ولی من به یه بیمکس توی زندگیم نیاز دارم           داداش ماداد زدیم نفهمید!تومیخوای ازچشمات بفهمه...؟ما پشت هزاران لبخند خود مرده ایم!....)     دردیست در این سینه که همزاد جهان است..... 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه هم به من ثابت کرده طرف خودش داره عشق میکنه از زندگی متاهلی ولی جلو یه دختر دیگه هی از بدی ازدواج میگه که بترسه و دلسرد بشه چون چشم نداره بقیه هم از زندگی لذت ببرن

همین محیط باعث شده من از ازدواج و مرد جماعت فوبیا داشته باشم

خیلی بده اینطوری اکثرا اینجا دروغ میگن

تجربه هم به من ثابت کرده طرف خودش داره عشق میکنه از زندگی متاهلی ولی جلو یه دختر دیگه هی از بدی ازدو ...

اینو خودم خم دیدم بعضیا کلا همینن در مقابل حرفاشون شنونده باید عاقل باشه

میترسن چشششم بخورن خانوم نمیدونی اینجا همه خرافاتی ان؟😄😄

میدونستم ولی نه تا این حد😂

میدونستم ولی نه تا این حد😂

البته یه چیزی بگما اینجا فقر فرهنگی زیاده و بدبختیای معاقب همین فقر فرهنگی هم زیاده من فکر میکنم اینا که اینجا از بدبختیاشون میگن دروغ نمیگن و واقعا بدبختن جوری که خوشیاشون اصلا گم میشه تو بدبختیه. کلا قشر غالب اینجا از طبقه اجتماعی بسیار سنتی و مذهبی و به دور از منطق و علمن

البته یه چیزی بگما اینجا فقر فرهنگی زیاده و بدبختیای معاقب همین فقر فرهنگی هم زیاده من فکر میکنم این ...

نمیدونم والا شاید