2777
2789
عنوان

تهمت شوهر به زنش

1948 بازدید | 68 پست

سلام دوستان وقت بخیر من همسرم بعد سه ماه که منو اوردن خونه پدرم پیش هر کسی فقط گفتن ما با هم سازش نداریم و کلی حرفای بی ربط زده و یک خانواده خیلی خسیسی هستن. دیروز به من پیام دادن که من فیلم و عکس مجردی از تو پیدا کردم مشخصه که تو از قبل رابطه جنسی داشتی و دختر نبودی و تهدید کرده که تو دادگاه بر علیه ات شکایت میکنم و چون من شب زفاف ترسیدم از رابطه و خون من در حد یک لکه بود و به لباس زیر چسبید ادعا میکنه چون خون کم بوده پس پرده نداشتی و این بهد یوسال و نیم زندگی مشترک داره میگه منم از یک خانواده سنتیم و این انگ و تهمت نمیدونم چه جوری جمع کنم آیا دادگاه میتونه این ادعا با فیلم و عکس دوران مجردی ثابت کنه اونم نه چیز خیلی بدی میگه من چت دوران مجردی با فیلم و عکست دارم کمکم کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چه نوع فیلمی داری عزیزم

اگر فیلم مناسبی نیست که خب چی بگیم نباید باشه این فیلم ولی اگر مورد خاصی نیست شما میتونی شکایت کنی و ادعای حیثیت کنی

قبل از ازدواج حتما باید با همسرت میرفتی برگ سلامت از پزشک میگرفتی، اینجا وقتی میگسم برگه سلامت بگیرین حمله میکنن واسه اینجور مواقع میگیم

دروغ میگن تمام

مطمئن باشید اگر داشتند صد در صد براتون میفرستادن

اصلا ترس و واهمه از خودت نشون نده

خیلی محکم پای حرفت وایسا

فقط تهدیده 

یه تیری تو تاریکی زدن که ببینن به هدفشون میرسن یا نه 

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱
منم نداشتم قبلش رفتم آزمایش بکارت داده بودم  اصلا خون نیومد فرداشم‌ باز رفتم با خودش

چرارفتی یعنی ایقد بهت اعتماد نداشت😐

نکنیدتورخدا واسه خودتون ارزش قائل شید

تاجی ام💙💙🌟🌟..🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

قبل از عقد ازمایش بکارت نرفتی؟اگه رفته باشی ک نامه داری و محکومش میکنی اگه نداری بعد یکسال و نیم زندگی مشترک نمیتونه همچین ادعایی کنه و از اساس غلطه ، پیام هاشو نگه دار ب جرم تهمت و فوش ناموسی و اینا میتونی ازش شکایت کنی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ، من امیدم ب خدا ،،بعد خداهم ب خداست
منم نداشتم قبلش رفتم آزمایش بکارت داده بودم  اصلا خون نیومد فرداشم‌ باز رفتم با خودش

خیلی کار خوبی کردی

اصلا به فرض فرد مورد ازدواج ما، به شدت علیه السلام و مورد تایید باشه بازم باید این برگه در حضور خودش یا اعضای خانوادش گرفته یشه با تایید پزشک

واسه این مواقع

وقتی کاری نکردی نگران چی هستی ؟

میگه چتت با دوست پسر قبلیت دارم من یادم نمیاد چیزی تو لپ تاپم بوده باشه بعد گذشته من چه ربطی به الان داره که من بخدا بهش متعهد بودم و عاشقش بودم