2821
2789
عنوان

سفره مادر شوهر

328 بازدید | 27 پست

چه خبر شده چرا انقدر دلا سیاه شده من فلان جور جلو مهمونم درمیام خانواده شوهرم فلان غذا میذارن.. تا حالا شده عکس سفره مامان خودتونم بذارید.. من هرموقع رفتم خونه مادر شوهر گاهی بهترین غذا گاهی هم حاضری خوردم.. در صورنی که وقتی اون میاد سنگ تموم میذارم.. خب کوچیکترم باید احترام بذارم.. شرایط مالی بقیه و در نظر بگیرین هر موقع میام سایت همین تاپیک ها میبینم.. همین که تو این گرونی یه نون و پنیر هم دعوتتون کنه والا احترام گذاشته. صدتا آقا تو سایت هست نمیگن اینا چه جور زنهایی هستن.. پیش خودشون راجب زن هاشون بدبین نمیشن حداقل بخاطرخانوم های باشخصیتی که سفره رنگین و ساده براشون میزبان براشون مهم نیست چنین تاپیک هایی نزنید. همین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تا به امروز یادم نمیاد سفره کسی را نقد کرده باشم 

حتی بد بوده ازم سوال کردن تعریف کردم 

هیچ کس دوست نداره جلو‌ مهمونش بد بزاره و تمام تمانش را میزاره 

سر سفره مردم میری باید چشمت را ببندی 

گوشت را کر کنی 

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
دیگه مونده بخاطر تاپیک زدن های خودشونم به شماها جواب بدن بابا وا بده دوست نداری نرو داخل تاپیکشون&nb ...

عزیزم ماجرا فقط به این سایت ختم نمیشه شاید یکی از همین آدما مهمون سفره ی تو باشه و همین حرف ها رو پشت سرت بزنه

لا إله إلّا اللّه
حالا به مسخره بگیر.. ولی عمق جمله خیلی مفهوم داره

هیچم مفهموم نداشت طرف شاید دلش پر بوده از این موضوع اومده تاپیک زده بیان کرده و شاید نمیتونه درباره ای موضوع با کس دیگه ایی حرف بزنه درد دل کنه میاد اینجا 

دیگه مونده بخاطر تاپیک زدن های خودشونم به شماها جواب بدن بابا وا بده دوست نداری نرو داخل تاپیکشون&nb ...

به من نه.. به تمام کسانی که ذهنشون تحریک میشه

خیلی دوس داری چنین تاپیک هایی دلت و روشن کن نه اینکه منتظر چنین خبرهایی باش

به نظر من این کار گناهه

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

هیچم مفهموم نداشت طرف شاید دلش پر بوده از این موضوع اومده تاپیک زده بیان کرده و شاید نمیتونه درباره ...

عزیزم چند روز پیش تاپیک سفره ی من رفت تو پربازدید ها نمی‌دونم شما هم دیدین یا ن ....هزار جور ایراد گرفتن یکی می‌گفت چرا برنج زعفران نداره چرا اش رو ریختی تو اون ظرف و......همه از خودشون تعریف میکردن 

لا إله إلّا اللّه
عزیزم ماجرا فقط به این سایت ختم نمیشه شاید یکی از همین آدما مهمون سفره ی تو باشه و همین حرف ها رو پش ...

بزنه مگه مهمه ؟؟؟؟؟؟ ببین جلو مردم طلام بزاری میگن فلان بود ال بود جلوشون کمم بزاری میگن در دهن همیشه بازه این به کنار ولی خوب دیدم ادمایی هستن تو واقعیت نمیتونن با کسی درد دل کنن میان اینجا از اون موضوع ناراحتن بیان میکنن دیگه ماها چیکار داریم اخه بگیم اقا هست تو سایت تاپیک نزارین اینجوری ؟؟؟

ای بابا ی تاپیک بود تموم شد رفت چقدر کشش میدین بیخود...شما خودتو بذار جای اون بنده خدا دانشجو باشی تو شهرستان خانوادتم نباشن بعد با کلی اصرار دعوتت کنن اون سفره رو بندازن جلوت!کسی مجبور به دعوت کردن نیست ولی اگه دعوتم میکنن باید شعور پذیرایی از مهمونم داشته باشن!کی جلوی مهمونش برنج خورش قاتی میذاره اونم انقدر کم که برای دو نفرم کفاف نده؟!عکس گرفتن درست نبود ولی صاحب خونم رفتارش درست نبوده

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️