2777
2789
عنوان

عمر گل لاله

348 بازدید | 14 پست

دارم تازه میبینم دانلود کردم

یهو چیشددددد نفهمیدم

یهو دیگه لاله نبود تپراک زن چنار شد

چرااا؟؟؟؟

بعدم زمرد و دخترش هنوز تو همون خونه زندگی میکنن

سریالش قشنگه؟ اسپویلش نکنیا

لایک نکن😐اگه لایکم کردی شک نکن که فحش میخوری از من گفتن بود😑اگه یه موقع دیدین من دارم تو نی نی سایت ول میچرخم حتما دعوام کنین چون باید اون موقع درحال درس خوندن باشم🚶🚶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووو این فیلم مال خیلی وقته لاله مرد 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

لاله مرد توپراک زن چنار شد زمرد هم زن عمو ی چنار شد در واقع عموی چنار با مادرش بوده و چنار بچه عمو هست یشیم هم میمیره بعد یهو فیلم و پخش نکردن و به جاش شمیم عشق و گذاشتن آهنگ فیلم قشنگ بود یادش بخیر  

تو معبود منی....

لاله اتفاقی حرفای مامان چنار و عموشو میشنوه 

و میفهمه چنار بچه عموس 

عموعع میفهمع لاله حزفاشونو شنیده نیره دنبالش با ماشین 

ک همون شب لاله تصادف میکنه خودش میمیره یچش زنده میمونه یعدش با یشیم ازدواج کرد ک اونم مرد از اونم ی پسر دارع اسمش ازله بعدشم با توپراک 

بعد عمو چنار ک همون باباشه با زمرد ازدواج میکنه مامان لاله یشیم

زگیتی دو کس را سپاس یکی حق شناس یکی حد شناس👌