2777
2789

تهراتی؟! 

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب لباس مجلسی مناسب بارداری بگیر بعدا تو آتلیه بارداری هم ازش برا عکاسی استفاده کن

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

اخرم باید همونو بپوشم

یاد یکی از دوستام افتادم میگفت تو حاملگی کفشای شوهرمو میپوشم 😂😂😂

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

نه 

اخه تو تهران یه راسته مغازه هست مخصوص لباس بارداری... تو خیابونی ک سیسمونی اقا بزرگ هست گفتم ادرس بدمت بری بگیری البته تو اینستا هم لباس بارداری زیاده

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
چیز خوشگلی ندیدم 😢یا خیلی لختیه یا قشنگ نیست

از اون پیراهنا که دامنای تور دارن

قسمت شکم زیر دامن میفته قشنگن که