2777
2789

خانه فرهنگ 

یا مرکز فرهنگی یا باشگاه ثبت نام کنید

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

کاربر مرد هست میشناسمش فقط داره میگرده تو پرند یکی و پیدا کنه تاپیکاهاش و یه نگاه بنداز 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
میگه شوهرش خیانت کرده

آره میگه هم چند تا بچه قد و نیم قد داره بعد میگا بیا خصوصی بعد شمارا تو میگیره تو واتساپ یه عکس فیک برات میفرسته میگه توام عکست و بده ببینم 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
بچه ها من خانمم عقل داشته باشید  جداشدم خیانت دیدم

آره راست میگه عقل داشته باشید من خانمم 

خدایی باید ته ته گاگولا باشیم نفهمیم این تایپ یه خانم نیست مرتیکه

فاز چند هستی مستاجری اگه خریدی چند خریدی وچند ساله اونجایی بچه نداری ؟

کاربر آقاست جانم حواستون باشه 

آره راست میگه عقل داشته باشید من خانمم  خدایی باید ته ته گاگولا باشیم نفهمیم این تایپ یه خانم ...

دلمو نشکنین بچه ها به فاطمه زهرا زنم من نکنین اینکارو