2777
2789
هر کسی فرق داره من خیلی درد داشتم تا ده روز دو لا دولا راه میرفتم ولی کمر درد نشدم اصلا ولی دختر عمو ...

نه به من میگفتن همه همینن

انقدر منو ترسوندن توو همین ساایت که شبا خواب زایمان میدیدم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم... خلاصه قبل سزارینم ک موقع اولین بلند شدن از تخت میمیری و زنده میشی و بخیه هات پیرت میکن ...

چرا عزیزم میگی دروغه.!بدن ها متفاوته، واسه من همه ش دقیقا همین بود!!

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

دوستان واسه سزارین تا قبل از ، پایین اومدن از تخت، تو بیمارستان دولتی کی میاد پد عوض میکنه و شیاف میزاره؟؟؟؟

من زایمان اولم که خصوصی بود پرستار میومد پد چک میکرد و عوض میکرد و شیاف میزاشت، تا قبل از پایین اومدن از تخت و راه رفتن. الان این زایمانم بخاطر چسبندگی جفت مجبورم دولتی عمل شم . میخواستم بدونم کی این کارا رو انجام میده؟

چرا عزیزم میگی دروغه.!بدن ها متفاوته، واسه من همه ش دقیقا همین بود!!

چون اطراف خودم و کسایی که ازشون پرسیدم اینطوری نبودن هیچکدوم

بجز سایت 

هرچند درسته بدن با بدنم فرق داره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤