2777
2789
عنوان

خسته شدم از خانه داری

646 بازدید | 31 پست

یه پسر یازده ماهه دارم که خیلی انرژی داره و یه جا نمیشینه

کم خوابه و خوابشم خیلی سبکه

دیگه خسته شدم

خونمون کوچیکه و همش نامرتبه

مدام کار می کنم ولی همش پر ظرف کثیف لباس کثیف

خونه رو اینقدر کثیف می کنه هر روز باید جارو بکشم

خیلی حالم بده

دلم نمی خواد به این زندگی ادامه بدم

لیسانس مهندسی کامپیوتر دارم

دوست داشتم برم سرکار

ولی تا لیسانس گرفتم بچه دار شدم

خودم بچه می خواستم ولی الان خیلی پشیمونم

زندگیم شده کار خونه و بچه داری

نه تفریحی

نه آرامشی

نه خواب درست حسابیی

نامرتبی خونه و کار خونه هم داغونم کرده

همش حس می کنم فقط منم که نمی تونم از پس این شرایط بر بیام

پس چجوریه یه سری خانوما هم بجه دارن هم زندگیشون تمیزه هم سرکار میرن

حس می کنم عمرم داره تلف میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا امروز همه مادرها منفی نگر شدن

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

بچت بیش فعال نیست؟؟ ی دکتر ببرش حتما ..‌ بچه داداشم بیش فعال از نوزادی بد بود اوووف 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

عزیزم حوصله داری بری بیرون با چارنفر دیگ سر و کله بزنی ؟خونه رو هم نمیخاد خیلی مرتب باشه همش بعدشم باید یاد بدی بچه ات هم کم کم بهت کمک کنه جمع کنین با هم و این ک هوا گرمه بچه اتو بردار با هم برین بیرون پارکی جایی ک انرژیش خالی شه بخوابه بچه تا شیطونی نکنه خسته نشه نمیخوابه 

باید از خانواده ات کمک بگیری.

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

این فقط شرایط شما نیس اکثرا همینن

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

این دوره میگذره. طبیعت بچه هم همینه. به خدا توکل کن و ازش صبر بخواه.... بعد دلت برا شیطونیای الان بچه تنگ‌میشه

منم مدیر یه موسسه بودم.الان تو مرخصی ام و تمام وقتم با پسرم سپری میشه. گاهی کم میارم مثل امروز که پسرم خوابش میومد و از ساعت یکو نیم مشغول خوابوندنش بودم تازه الان موفق شد بخوابه. 

زندگی همینه خودمون خواستیم باید این دوره رو هم نه تحمل، که با لذت بودن با بچه مون طی کنیم

زن دایی شوهرم معلمه یه پسر ۷ ساله و یه پسر ۲ ساله داره من ندیدم ولی مادرشوهرم میگه خونش همیشه مرتب ...

یا بچه هاش خیلی خونه نیستن یا کمکی داره...محاله کمکی نباشه.

من الان شرایط کمکی گرفتن ندارم اما پسرم ک کوچیکتر بود ی خانم هفته ای سه روز میومد کمکم خونه دسته گل بود