2777
2789
عنوان

از ۵ ماهگی بهش غذا دادنو شروع کردم

129 بازدید | 12 پست

از اول ک دنیا اومد همش ب شیر خوردن اذیت میکرد درست نمیخوره کم میخوره زیاد ترین زمانی ک من بهش شیر دادم ۵ دقیقه هست از وقتی هم بهش کمکی میدم هیچ میلی نداره همش فرنی میکنم ب زور میخوره اونم نمیخوره باید گریه کنه تا بریزم تو حلقش تا قورت بده خیلی آبکیدرست میکنم الان ۶ ماهشه تروخدا بگین چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسر منم اینجوریه نگران نباش طوریش نمیشه پسرم ۱۵ ماهشه هنوزم باید یارم رو پام تابش بدم به زور دیگران سرگرمی کنن من با دستم دهنشو باز کنم بریزم حلقش .چه میشه کرد دیگه

عزیزم پسر منم اینجوریه نگران نباش طوریش نمیشه پسرم ۱۵ ماهشه هنوزم باید یارم رو پام تابش بدم به زور د ...

خیلی سخته من همش حرص میخورم چنان اعصبانی میشم سردرد میگیرم همش خودمو میزنم

خیلی سخته من همش حرص میخورم چنان اعصبانی میشم سردرد میگیرم همش خودمو میزنم

من بچه دومم هس دخترم همین سبک بود سر اون بیشتر اذیت شدم ولی الان دیگه میدونم اعصاب خوردی من کوچکترین تاثیری نداره فقط حتما بهش زینک خارجی بده منم به جفتشون دادم

من بچه دومم هس دخترم همین سبک بود سر اون بیشتر اذیت شدم ولی الان دیگه میدونم اعصاب خوردی من کوچکترین ...

بچه منم دومه اولی تا کوچیک بود تا ۹ماهگی خیلی خوب میخورد اللن ۲سالو نیمشه